Zítra 9. DPO. Kdo je také? Kdy plánujete testovat?
Ahojky,je tady taky někdo 9DPO? 🙂 Kdy plánujete testovat? Mě svrbi ruka každý den 😂 Ale chci vydržet alespoň do soboty 🙂
No holky,tak já začala špinit...tak uvidíme no
@katmo22 dva dny jsem meskala ale dnes se ta potvora dostavila....takže to budeme zkoušet další cyklus ale už se na to nebudu tolik upínat,protože jsem pak z toho akorát na prášky...jen se holky zeptám..nevím jestli ať mi ms skončí,jestli zajít k doktorovi jestli se všechno dostalo pryč? Nebo to mám nechat plavat a zkoušet to normálně dál? Jo a další věc,testovat budu až budu mít alespoň týden meškání...jinak mě to hrozně mrzí vůči dětem,moc se těšili na miminko :( příště jim to řeknu až to budu mít potvrzené od doktora 😂
@ancickahh Já teda po biochemku k dr. nemusela, jediné co, tak jsem byla na krev zda hcg z krve kleslo na nulu a dr mi říkala po telefonu, že pokud mě nic nebolí tak že na kontrolu nemusím, že to bude jako opožděná menstruace a pak by cyklus měl jet normálně dál. (a taky jel, teď jsem to po měsíci normálně dostala, sice poměrně bolestivější ale co do síly tak standart)
Dobré ráno. Tak dnes jsem měla dostat MS a kde nic, tu nic. Čárka na testu sílí a já doufám, že v tom bude pokračovat. Na kontrolu bych chtěla jít tak cca až v 7tt, což je za tři týdny. Děkuji že jsem s vámi mohla sdílet to nekonečné čekání a vám milé snažilky držím palce a nebuďte v případě neúspěchu prosím smutné.
Tak u nas to dneska taky skoncilo biochemickym ☹️
A biochemické těhotenství poznáte jen kvůli duchům na teh. testu? Čili když testujete dřív, než by měla prijit MS? Já jsem zatím 10.DPO, nemám odvahu si udělat test...
@katmo22 no já měla pozitivní testy a pak v den menstruace jsem začala špinit a od včerejška se ta mrcha rozjela už ve velkém...na testech jsem měla duchy cca od 13dpo ....když bych si testy nedělala tak ani nic nevím a ušetřila bych si spoustu nervů...jinak to vypadá,že se mi asi protahuje cyklus...vždy jsem měla max 28-29 dní no a teď poslední dva měsíce mám cyklus 31 dní...v tom aby se prase vyznalo 😂
@wendiyk Ahoj 🙂 já tam ani nešla, protože pár dnů co téměř zmizela čárka na testu jsem dostala MS. Dnes jsem si koupila kontryhelový čaj a snad to všechno ze mě půjde pryč. Ze začátku jsem byla smutná, ale tak nějak u těch testů kde začala slábnout čárka, jsem už tušila že to není ok. A jak se dostavila MS, tak se mi upřímně celkem ulevilo, protože jsem věděla na čem jsem. Každopádně nesmutním a doufám, že brzy se zadaří. My už s manželem máme dvě holčičky, takže to beru s nadhledem. Nemyslím si že na tom budeme muset pracovat nějak dlouho, protože obě holky byly na první pokus a tohle třetí těhu/netěhu bylo také napoprvé. S plodností asi my problém mít nebudeme 🙂
@ancickahh :
wendyk: Mrzet vás to nemusí 🙂 opravdu jsem v pohodě. Byla jsem asi jeden den z toho špatná a to bylo těsně před MS 🙂 Teď už jsem doslova nadržená na další zkoušení. Manželovi jsem oznámila, že bude mít nejkrásnější měsíc, protože na něm budu rajtovat a jako fakt vypadal celkem spokojeně s touhle informací :D A další plus je, že si můžu ještě pár večerů pěkně nalít whisky s kolčou 🙂 Hůř bych to určitě nesla, když by jsme neměli žádné dítě a dlouho se snažili - to jako u těch holek klobouček dolů, protože to musí být šílený.

@majdulena to jsem ráda že to tak nemám jenom já... protože já už byla úplně na nervy,že to nevyšlo....holky a ukazují vám testy silnější čárky odpoledne než ráno?