Zítra 9. DPO. Kdo je také? Kdy plánujete testovat?
Ahojky,je tady taky někdo 9DPO? 🙂 Kdy plánujete testovat? Mě svrbi ruka každý den 😂 Ale chci vydržet alespoň do soboty 🙂
Ale trochu mě to teda zarazilo protože teď mívám cykly těch 30 dní a menstruace trvala 8 dní..jeden den špinění,tři dny na plno a potom zase jenom špinění...no tak uvidíme jestli se zadari 😊
Teda pardon,dnes jsem 12dc
Gratuluju a závidím, já se ještě do prvního únorového víkendu budu stresovat 😅😅
Děkuju vám děvčata,teď se jenom modlím aby bylo všechno v pořádku,jsem z toho úplně hotová 😂😂😂
@ema90 děkuji 🙂 no já jdu na kontrolu dnes a když bych to teda měla brát poslední ms tak bych teď dle doktorů měla být 6 týden.Tehotenstvi vychází na 4 týden.Proto jsem z toho taková rozpačitá,protože test mi ukázal 2-3 a vycházelo by to tedy zhruba den před tím špiněním...no uvidíme co mi dneska teda řeknou,jsem hrozně natesena,ale zároveň mám i strach
Tak jsem akorát přijela z gyndy...a jako nevím teda,jsem z toho trochu mimo..v děloze ani mimo dělohu nebylo nic vidět,dnes jsem měla červenou krev po utření...bolí mě pravá strana břicha... A to že celkem dost... Zítra mám jít na odběr HCG a v pondělí znovu na kontrolu..vůbec nevěděla,ke kterému datumu by eventuálně případně těhotenství mohla přirovnat,protože pokud by to bylo poslední ms 13.12 tak bych byla +- v 6tt.... A pokud to těhotenství je opravdu starat 2-3 týdny tak by to vycházelo někdy kolem toho 13.1 což jsem ale měla zase měsíčky...tak já nevím no,je to nějaký divný

Jo a jsou to ovulační testy Pepino