Zítra 9. DPO. Kdo je také? Kdy plánujete testovat?
Ahojky,je tady taky někdo 9DPO? 🙂 Kdy plánujete testovat? Mě svrbi ruka každý den 😂 Ale chci vydržet alespoň do soboty 🙂
@ancickahh No... tak asi bude tehotenstvi mladsi, ale zase pokud vam ClearBlue ukazal 2-3 tydny od oplodneni, tak stari plodu je tedy cca tech 4-5 tydnu a to by melo byt neco na utz videt, alespon vacek.
I kdyz kdo vi, za tyden muze byt vse jinak a mimco se ukaze.
Otehotnet tesne pred ms taky lze, neni to tedy uplne obvykle, ale pokud byla ovulace tesne pred ms, tak se to stat mohlo... ale to by vam v tom pripade ClearBlue neukazal 2-3. Ale treba jen 1-2.
Držím palce ať je vše ok... moje gyn mi ze začátku říkala, že pokud budu špinit nebo krvácet jen trochu, tak že je to v pohodě, že se to často stává a ať neplaším.. tak tfuj tfuj 🍀❤
Ahoj holky. Obnovují diskuzi. Je tu někdo, kdo opět čeká na termín testování? 😊 Já jsem teprve 5DPO, 8 dní do MS. Jak s cítíte holky? Mě do toho čekání zasáhla nemoc, 2 dny po ovu mi začaly teploty okolo 38°C, bolest kloubů, svalů, teď se přidalo i škrábání v krku a lehká bolest hlavy...teploty snižuji paralenem. Jsem na zítra objednaná na testy, tak uvidíme, jestli je to ten hajzl 😕😕😕 no každopádně, myslíte, že je nějaká šance, že by se vajíčko mohlo zahnízdit? Snažili jsme se velice 😁😁😁😁
Dnes 17DC, většinou jsem měla délku 26-28, minulý měsíc teda 35 (těžké zklamání 😁). Snažíme se průběžně obden, takže na testech asi tak nějak nesejde, šlo mi spíš o vnitřní uklidnění, což zatím nepřišlo 😀 závidím všem, co na to jednou hupnou a mají zaděláno 🤣🤭
@annynka94 tak to ovulka jistě brzy přijde 😊 a když se snažíte průběžně obden, je to ideální. Naši první dceru jsme taky počali na první dobrou, celou dobu našeho vztahu nepoužíváme ochranu, prostě přerušovaně. A když jsme to jednou dotáhli do konce, hned to vyšlo. Po porodu zase jen přerušovaně, a nic. A i když se teď nehlídáme, tak taky nic...
My se právě o syna takhle snažili třičtvrtě roku, tak uvidíme 😉
Pročítám diskuzi a zajímalo by mě, jak to dopadlo se zakladatelkou🍀
Holky jsem 18DC a začala jsem krvácet - jako není to jen špinění, spíš slabší menstruace. Čistě hypoteticky to přikládám ovulačnímu krvácení (snad?), test je teda negativní, ale na MS mi to prostě moc nesedí. Měla jste taky některá? Zkoušeli jste mimi i při krvácení? Mě se to teda příčí, ale jestli je to šance.. nebo jestli se smířit, že až třeba příští měsíc.
@annynka94 Já s tímto zkušenost nemám... Při ovulaci nekrvácím, vlastně nic necítím. Pozoruji pouze hlen okolo plodných dnů. Jestli nekrvacis moc, klidně bych to zkusila. Ale krvácení uprostřed cyklu není úplně ok. Já takhle krvácela minulý rok po sexu, občas právě i přes den, pobolívalo mě břicho. Měla jsem zánět dělohy (streptokok). Tak kdybys krvácela nějak ve v nebo častěji, skoč k lékaři.

@ancickahh no a pocas MS ste mali sex s manzelom?