icon

Zítra 9. DPO. Kdo je také? Kdy plánujete testovat?

ancickahh
5. led 2021

Ahojky,je tady taky někdo 9DPO? 🙂 Kdy plánujete testovat? Mě svrbi ruka každý den 😂 Ale chci vydržet alespoň do soboty 🙂

Strana
z8
kevi1
27. led 2021

@ancickahh no a pocas MS ste mali sex s manzelom?

ema90
27. led 2021

@ancickahh No... tak asi bude tehotenstvi mladsi, ale zase pokud vam ClearBlue ukazal 2-3 tydny od oplodneni, tak stari plodu je tedy cca tech 4-5 tydnu a to by melo byt neco na utz videt, alespon vacek.
I kdyz kdo vi, za tyden muze byt vse jinak a mimco se ukaze.

Otehotnet tesne pred ms taky lze, neni to tedy uplne obvykle, ale pokud byla ovulace tesne pred ms, tak se to stat mohlo... ale to by vam v tom pripade ClearBlue neukazal 2-3. Ale treba jen 1-2.

ancickahh
autor
27. led 2021

@kevi1 no ke konci ano,ale to bych musela být těhotná tak max týden...

ancickahh
autor
27. led 2021

@ema90 no právě,ten clearblue vůbec nesedí...

ema90
27. led 2021

@ancickahh Ja bych spolihala na ten ClearBlue. Uz jen proto, ze otehotnet tesne pred ms jde, ale je to min pravdepodobne nez to, ze jste tedy podle ClearBlue 2-3, dle utz by to melo byt 4-5 a tim padem bylo asi jeste brzo, aby slo neco videt.

ancickahh
autor
27. led 2021

@ema90 No jako jsem z toho na prášky ... Samozřejmě že zase krvácím..celý večer ležím a mám nohy nahoře...

ema90
27. led 2021

@ancickahh 🙏🏼🍀 Drzim moc palce, at je vse v poradku! Na to krvaceni si muzete vzit ascorutin.

ancickahh
autor
28. led 2021

@ema90 Děkuji za tip,taky mě to napadlo,doma ho mám,dostává ho syn na krvácení z nosu.Jenze já včera opět krvácela a dnes také ale teď už zase jenom spinim..ráno jsem byla na odběrech krve a kolem poledne bych měla.mit výsledky.Tak dám potom hned vědět

kevi1
28. led 2021

@ancickahh drzim palce, snad to dobre dopadne. O takamto pripade som este nepocula, tak snad sa tam mimi najde a udrzi

miselinna
28. led 2021

Držím palce ať je vše ok... moje gyn mi ze začátku říkala, že pokud budu špinit nebo krvácet jen trochu, tak že je to v pohodě, že se to často stává a ať neplaším.. tak tfuj tfuj 🍀❤

ema90
28. led 2021

@ancickahh Tak cooo? 🙏🏼

kevi1
28. led 2021

@ema90 ale myslim ze vzhladom na pozitivitu testov HCG bude mat nejake, dolezity bude test o dva dni, ci stupa spravne

ancickahh
autor
28. led 2021

@ema90 hodnota HCG je 393.V pondělí jdu znovu na krev a ultrazvuk...prý by to mohl být začátek těhotenství ale pořád se nevi jestli prosperující nebo mimoděložní...mě už z toho jebne,čekat zase do pondělí :(

ancickahh
autor
28. led 2021

@miselinna no tento týden to mám fakt vždy jen po utření a na střídačku,jednou červený pak hnědý...dnes tedy opět jen stará krev

annynka94
1. únor 2021

@ancickahh tak jak to vypadá??

wendiyk
1. bře 2021

Ahoj holky. Obnovují diskuzi. Je tu někdo, kdo opět čeká na termín testování? 😊 Já jsem teprve 5DPO, 8 dní do MS. Jak s cítíte holky? Mě do toho čekání zasáhla nemoc, 2 dny po ovu mi začaly teploty okolo 38°C, bolest kloubů, svalů, teď se přidalo i škrábání v krku a lehká bolest hlavy...teploty snižuji paralenem. Jsem na zítra objednaná na testy, tak uvidíme, jestli je to ten hajzl 😕😕😕 no každopádně, myslíte, že je nějaká šance, že by se vajíčko mohlo zahnízdit? Snažili jsme se velice 😁😁😁😁

annynka94
1. bře 2021

@wendiyk já pořád čekám, začal mě zlobit nepravidelný cyklus, takže jsem tento měsíc ze zoufalství začala zkoušet i ovu testy a jsem z toho ještě zoufalejší - i tam je pořád jen jedna čárka.. :-/
Ale k tvému dotazu, ano, může se zahnízdit i při horečkách 🙂

wendiyk
1. bře 2021

@annynka94 já si taky dělám ovu testy, asi třetí měsíc, abych věděla, kdy přibližně je a jestli ji mám cca ve stejné dny, a mám ji 17-20DPO. Takže kdyby se teď nezadařilo, tak příští měsíc už na testy prdím a v tomto rozmezí se budeme nejvíc snažit. A kolikátý jsi DC?

annynka94
1. bře 2021

Dnes 17DC, většinou jsem měla délku 26-28, minulý měsíc teda 35 (těžké zklamání 😁). Snažíme se průběžně obden, takže na testech asi tak nějak nesejde, šlo mi spíš o vnitřní uklidnění, což zatím nepřišlo 😀 závidím všem, co na to jednou hupnou a mají zaděláno 🤣🤭

wendiyk
1. bře 2021

@annynka94 tak to ovulka jistě brzy přijde 😊 a když se snažíte průběžně obden, je to ideální. Naši první dceru jsme taky počali na první dobrou, celou dobu našeho vztahu nepoužíváme ochranu, prostě přerušovaně. A když jsme to jednou dotáhli do konce, hned to vyšlo. Po porodu zase jen přerušovaně, a nic. A i když se teď nehlídáme, tak taky nic...

annynka94
1. bře 2021

My se právě o syna takhle snažili třičtvrtě roku, tak uvidíme 😉

verca_0
2. bře 2021

Pročítám diskuzi a zajímalo by mě, jak to dopadlo se zakladatelkou🍀

annynka94
2. bře 2021

@verca_0 to mě taky, když jsem se jí ptala naposledy, už nikdo nereagoval..

verca_0
2. bře 2021

@annynka94 tak třeba se ozve.. snad to dopadlo dobre 🙂

annynka94
2. bře 2021

Holky jsem 18DC a začala jsem krvácet - jako není to jen špinění, spíš slabší menstruace. Čistě hypoteticky to přikládám ovulačnímu krvácení (snad?), test je teda negativní, ale na MS mi to prostě moc nesedí. Měla jste taky některá? Zkoušeli jste mimi i při krvácení? Mě se to teda příčí, ale jestli je to šance.. nebo jestli se smířit, že až třeba příští měsíc.

wendiyk
2. bře 2021

@annynka94 Já s tímto zkušenost nemám... Při ovulaci nekrvácím, vlastně nic necítím. Pozoruji pouze hlen okolo plodných dnů. Jestli nekrvacis moc, klidně bych to zkusila. Ale krvácení uprostřed cyklu není úplně ok. Já takhle krvácela minulý rok po sexu, občas právě i přes den, pobolívalo mě břicho. Měla jsem zánět dělohy (streptokok). Tak kdybys krvácela nějak ve v nebo častěji, skoč k lékaři.

wendiyk
2. bře 2021

@verca_0 taky by mě to zajímalo, jak dopadla zakladatelka...

annynka94
2. bře 2021

@wendiyk díky za upozornění, já to tak mám právě poprvé, tak uvidíme, co se z toho vyklube..

sylvka
2. bře 2021

@annynka94 toto jsem měla při druhém trhu.prvni měsíc po vysazení antikoncepce...přečti si v blogu 😁nakonec z toho byl pozitivní test a dnes Adámek,bezmála 9 let 🥰

sylvka
2. bře 2021

@wendiyk
@annynka94
@annynka94
@verca_0 ahoj,já hlásím třetí měsíc 🌙 snažení započat.piju kontryhel,mám vitamíny a tenhle měsíc i ovulační testy,které včera 10DC byly zcela negativní.ale mám delší cyklus,takže bude asi později.

Strana
z8