Zítra 9. DPO. Kdo je také? Kdy plánujete testovat?
Ahojky,je tady taky někdo 9DPO? 🙂 Kdy plánujete testovat? Mě svrbi ruka každý den 😂 Ale chci vydržet alespoň do soboty 🙂
Ahojky, tak já jsem dnes 9DPO, v úterý by měla přijít MS. Včera ráno a dnes ráno po utření velmi slabé zašpinění, takže se buď chystá MS nebo to může být uhnízdění...Bohužel jsem to nevydržela 😂 a zkusila jsem test (až odpoledne teda). No nic moc jsem tam nevyčetla, asi jen vystouplá ryska. Nevím, co jsem čekala. Tak budu čekat dále.
@annynka94 jak to vypadá s tebou? Co to krvácení?
@wendiyk držím palce, ať to vyjde.
No u mě to vypadá, že to opravdu byla MS, teda aspoň podle délky trvání. Od té doby, co jsem prodělala covid, mám ty cykly očividně úplně šílené. Takže jsem si šla do lékárny koupit Gynex a Femibion a děj se vůle Boží. A když už nic, tak placebo na psychiku docela dobrý 😅
Díky 🙂 taky držím palce !
Ahoj holky. Tak já jsem zmatená. V sobotu jsem měla dostat MS. Ve středu jsem trochu špinila, ve čtvrtek nic, v pátek zase trochu a v sobotu byla už čerstvá krev (malinko) a přes den i kousky sliznice, takže jsem si myslela, že je to začátek MS. No, včera jako když utne a nic (jen bílý výtok), dnes taky nic (ani výtok)... Papírkový test nemám, musím jít odpoledne koupit, mám jen digitální clear blue, ale ten nechci mrhat 🤭😁 asi by ještě nic neukázal? Co myslíte? Mohlo to být uhnízdění? Momentálně nemám žádné příznaky, nic mě nebolí, nepíchá...podle poslední MS bych byla dnes 4+6tt...
@annynka94 a jak to jde u tebe? V kolikátém jsi týdnu?
@wendiyk tak to gratuluju 🙂 na fotce to vidět sice není, ale já měla první test taky tak, že na fotce nic, ale reálně vidět bylo 😀
Koukám, že PS4 vládne světem všude 🤣🤣
U prvního bylo vidět srdíčko už 5+6 (byl poslední ordinační den před Vánoci, takže prostě MUSELO 🤣), teď to bude 6+2, tak snad 🙏
Tak holky, asi z toho nic nebude. Testy nesílí, jsou tam pořád jen takoví duchové.. a špiním. Sice chvíli jo, chvíli ne. Pobolívá mě podbřišek, občas prsa, a ráno mi bylo šoufl...ale nevidím to dobře 🥺🥺🥺

@sylvka to si ráda počtu, jak se tam dostanu nebo kde to najdu prosím ? 🙂