Zítra 9. DPO. Kdo je také? Kdy plánujete testovat?
Ahojky,je tady taky někdo 9DPO? 🙂 Kdy plánujete testovat? Mě svrbi ruka každý den 😂 Ale chci vydržet alespoň do soboty 🙂
@gambrinkax ty jo, super 😍 já mám zítra 10dpo no,chtěla bych počkat alespoň do té soboty 😂
@mamierr no my teprve od Vánoc 😂 doma máme dvě děti, starší nám trval cca 3 měsíce ale to díky tomu,že jsem předtím prodělala samovolný potrat..no dcera se povedla hned během prvního měsíce tak jsem zvědavá jak to bude teď...přeci jen to jsou 4 roky od posledního těhotenství...
Já dnes 7.DPO, nervy pracují, prsty svrbí, hlava mě furt žene do drogerie pro test 🤭😅
Taky jsem 9DPO a počkám do neděle, to bych měla mít i první den menstruace.
Tak a zase si zahraju hru hledání duchů. Dnes jsem 9 DPO. Jako každá rozumná holka vím, že je blbost si ho dělat tak brzy a právě proto jsem si ho udělala. Dopadlo to tak, že ducha vidím jen já a žádný jiný pozemský tvor tu čárku prostě neuvidí - klasika. Ale je to celkem asi stejně jedno, protože když by se to nepovedlo teď, tak se to povede příště.
@daisy95 NO taky jsem to různě nasvětlověla a zesvětlovala :D na normální barevné fotce není šance to vidět. U prvního dítěte jsem dělala test o hodně dýl, protože jsem čekala že snad během roku bych mohla otěhotnět a ono se to povedlo hned. U druhého těhotenství se to v podstatě taky povedlo hned. No a teď to vypadá, že teda jako asi taky.
Ty jsi kolik dnů po oplodnění?
@majdulena mě teda přijde že tam něco vidím 🙂 já teda upřímně,dělala jsem si clear Blue ale ne ten Digi..a taky mi tam nejdřív vyjela čárka,teda alespoň jsem si to myslela 😂 ale po uschnutí zmizela tak nevím no,ale spíš se priklanim k tomu,že to bude e zkoušet další cyklus 🙂
@ancickahh kdyz se nasává moc tak ta první čárka se obarvi a pak zmizí kdyz v moči neni hcg. Stává se mi to často
@lachtanice86 aha,děkuji za vysvětlení 🙂 já ho tam nechala těch 20sekund co psali v příbalaku 😂
@ancickahh a termín ms mas kdy? Kolik dpo si?
Sice je to ze srpna, ale pamatuji si, že mě podobné diskuze nahlodaly 🙂 Asi 13. DPO jsem posílala mámě fotku, že tam vidím ducha. No ona samozřejmě nic neviděla a trochu se mi smála. Už se dosmála, v dubnu bude babička 🙏🏻😃 Kvůli nepravidelné MS jsem měla dálnici až po dvou týdnech zpoždění a potvrzení z gyndy. Jinak jsem si jela na ducháčcích, které nikdo neviděl, jen já.
@ancickahh tak jsem to nevydržela, jsem 11DPO, a vyzkoušela jsem dopoledne tt. Já sama bych řekla, že tam miniduch je, ale..... Teď k večeru se mi nejspíš spustila MS 😟 zdá se mi to teda nějak brzy, ale není to prostě špinění, je to růžovo červená čerstvá krev... Předtím jsem asi 2 dny malinko špinila. Achjoo...

Já měla pozitivní už 10dpo 😉😁