Zmatená mysl po vysazení antikoncepce
Ahoj holky hledala jsem rady po netu ale nějak jsem se nedopátrala. Vysadila jsem HA a posledních par dni me trápí hrozne zmatení, ne rozeznam sen od reality. Vždycky jsem měla takové nesmyslné sny ale nyní mam úplně živě a reálné, treba ze neco o miminku vypravim kolegyni a pak sedím v praci a přemýšlím jestli to byl sen nebo se to fakt stalo.. Jsem úplně rozhozena a už jsem měla několik stavu ze jsem opravdu intenzivně premyšlela jestli se to stalo, nebo se mi to jen zdálo ... Nedokázali by jste mi poradit co to způsobuje a jak si pomoci ? Přijdu si jak s výpadkem paměti po kocovině... Přejde to, měla jste to některá? Nechci hned plášit po doktorech .. Asi to bude tím vysazenim ze ... Děkuji
@lilinkova ahoj, tak tohle ja mam bezne cely zivot 😀. Nevim jestli to muze souviset s HA... Ale vim, ze kdyz se bere HA, telo trpi nedostatkem vit. rady B, coz se muze projevit az po vysazeni. Ja treba po vysazeni brala listovku a pyridoxin. Listovku kvuli planovanemu mimi (ma se brat i pul roku pred otehotnenim) a pyridoxin na prodlouzeni lutealni faze.

Ahoj, zkus třeba pít meduňku na zklidnění mysli a vynech kávu, černý čaj a kolové nápoje. Každý organismus reaguje jinak na hormonální změnu. Netvrdím, že tyto změny jsou jen HA, ale do 3 měsíců po vysazení bys podle mě měla být v pohodě. Pokud ne, zkusila bych lékaře.