Zpoždění ms, ovu test a tt test negativní

denduliina5
8. říj 2021

Ahoj holky,
Mám dotaz. Před 4 měsíci jsme vysadili s manželem antikoncepci. Nejdřív jsem měla cykly zhruba 35 dni, teď už 28 dni. Ovulaci jsem měla 11.9.2021, ms měla dorazit 26.9. A nedorazila dodnes (dnes 13 dni zpoždění) tt testy celou dobu negativní. Nejvíc mě na tom zarazi, ze i ovulacni test je také negativní. Každým dnem očekávám ovulaci A ani to nevypadá ze by čárka silila a ovulace měla dorazit.
Prosím o radu.
Moc děkuji

katule1990
8. říj 2021

@denduliina5 Jestli nepřišla menstruace, tak čekáš každým dnem menstruaci a ne ovulaci, ovulaci už jsi v tomhle cyklu měla (jak víš, že 11. 9.?). Vypadá to na rohozený cyklus antikoncepcí, pokud menstruace nepřijde, zašla bych na gyndu na vyvolávačku.

nikjean
8. říj 2021

@denduliina5 Pokud jsou testy negativní, určitě to budou rozházené hormony po vysazení HA. To je normální. Můžeš jít k Dr. na vyvolání MS nebo počkat, až přijde sama. Co se ovulačních testů týče, mě nikdy pozitivitu neukázaly, spoléhám se na své tělo a na BT. Není vůbec dané, že by intenzita čárky na ovulačním testu musela zesilovat s blížící ovulací.
Teď očekávej příchod MS, ne ovulace.

chrystyanna
8. říj 2021

@denduliina5 můžeš mít jen rozhozené tělo po té antikoncepci. Ona ještě chvíli v těle/krvi je, takže ty první cykly jsou podobné jako s ní a pak se začne tělo čístit..
A pomalu se rovnat do svého přirozeneho cyklu.
I bez hormonu mívají ženy cykly bez ovulace(většinou to poznají, až když ji hlídají nebo třeba tím, zs je ten cyklus jednou delší či kratší.
Pokud ještě nebyla MS po poslední ovulaci tak nemůže být další ovulace...
Pro reálný příklad já měla po vysazení cykly 4x 30 dní a pak taky 50 dnů, tehotna jsem tehdy fakt nebyla) a pak zase 35

stockib
8. říj 2021

Já taky měla po vysazení antikoncepce párkrát menses vcelku normálně, a pak mi začala vynechávat, měla jsem ji třeba po 60 dnech, ovulaci jsem neměla nejspíš vůbec, testy negativní. 🤷‍♀️ Prostě rozhašené hormony.