icon

10 dní zpožděná MS, test negativní. Máte zkušenost?

missymici
21. bře 2014

Holky,nikdy jse mi to nestalo,MS mam pravidelnou +- 2dni,většinou dostanu předen 2 dni,nebo přesne.Ted už 10 dni spoždeni,minuly mesíc 4 dni spoždení,ale dostala jsem,tento mesíc pořad nic. Tst jsem si dělala dneska,jedna dalnice. Cítim zmeny na sobe.Mam pořad hlad,castejší močení a MS bolesti v podbříšku.střídani tepla a zimy a unava,oslapost,rano otekla.Zánet asi nemam,necítim takove bolesti.Nechapu co se to děje....Mate podobne zkušenosti?Mimi ted neplanujeme,ale myslela jsem si že jsem,kvuli te opožděne MS a těm změnam,..ale ted nevím co se děje.Myslíte že, zamkle těhu nebo mimoděložne se ukáže na testu ? Nebo co to muže byt?
dekuji

terezkapittn
•
21. bře 2014

Ahoj, já jsem na tom skoro podobně. Cyklus mám poslední rok už konečně pravidelný po 34 dnech. Dneska jsem 40 DC a pořád nic. Testuju od pondělí vždy po dvou dnech a zatím pořád bílo. V termínu očekávané ms jsem tři dny měla hustý bílý výtok. jinak nic moc nepozoruju, jen mám nějak větší žízeň 🙂 Ale četla jsem, že dvě čárky se můžou ukázat klidně i později.

missymici
autor
•
21. bře 2014

@terezkapittn Ten vytok jsem mela take,kratce predtím,než jsem mela dle terminu dostat MS,pak ale ustal uplne sam.spoždeni 10 dni,to by se už mohlo ukazat ,pokud bych byla...

terezkapittn
•
25. bře 2014

Ahoj, jak jsi dopadla? Mně ms pořád nedošla, test ráno negativní. Ale pořád si ještě myslím, že může ukázat dvě čárky 🙂

ivet1987
•
25. bře 2014

@missymici byla jsem na tom stejně a skončilo to vyvolávací injekci.

missymici
autor
•
25. bře 2014

@terezkapittn zitra odpolko jsem objednana na gyndu,tak uvidim,test jsem si od patku nedela,tak nevim,..jsem zvedava co mi rekne gyndař.

@ivet1987 pomohla první vyvolavačka?za jak dlouho pak MS dorazila?

ivet1987
•
26. bře 2014

@missymici Pomohla, menses přišla za 9 dní.

margotecka
•
26. bře 2014

Ahoj holky, jsem na tom stejně. MS mi mešká už sedm dní, mám nezapáchající bílý výtok, čípek je lehce nahmatatelný a uzavřený, ale tt testy s pididušíkem. Zatím to nevypadá, že by MS měla dojít. Myslíte, že bych se měla už objednat k Dr. na vyvolávačku, nebo je ještě brzy na dvě čárky na testu? Slyšela jsem, že se mohou objevit i později.

terezkapittn
•
26. bře 2014

Tak já to dnes (10. den zpoždění) dostala. v neobvyklou odpolední dobu, jinak se mi to vždycky rozjíždí hned ráno po probuzení. tak jsem zklamaná, protože jsem trošku doufala. s přítelem se vyloženě nesnažíme, ale mimčo bychom přivítali. tak snad se brzy zadaří 🙂

missymici
autor
•
27. bře 2014

@margotecka
@ivet1987
@terezkapittn Ahoj,tak mam za sebou svoji první vyvolávačku v živote.Vcera jsem jela na gyndu,tehu nejsem,ani cysta to neni,..nejvetší pravdepodobnost 15denního spožděni MS je stres a take hubnutí (v mem pripade neumyslne).Tak mam v zadku včeličku a do 5 dni by mela MS dojit,jestli neprijde do 14 dnu,tak druha vyvolavačka.

lennaaa
•
28. bře 2014

asi jsem na tom stejne:( uz se desátej měsíc snažíme..dělala jsem 2 testy oba nic neukazaly.břicho pobolívá.. ☹

petapokorna
•
28. bře 2014

ahoj holky uz tri dny cekam na mesicky a ony nikde,MS mam vetcinou 26-28 dni ale nikdy jeste 31...tak tajne doufam ze by to mohlo vyjit ale tehu testy se na to netvari :-/

clarus
•
28. bře 2014

@petapokorna ahoj jsme na tom uplně stejně! Taky tři dny zpoždění a délka cyklu 29 dnů...už jsi si dělala test?

petapokorna
•
29. bře 2014

Jj delala ale nic neukazal,nicmene menzes ani dnes stale nikde ,drzim palce at nam to klapne!