11. den po Ovitrelle. Myslíte, že to je zbytek z Ovitrelle nebo těhotenství?
Z vlastni zkusenosti musim rict, že by to Ovitrelle být mohl. ☹
já si myslím,že 11. den to už ovitrille nebude 🙂 taky jsem před cca 4 roky měla 11 dnů po pregnylu slabou čárku na testu,která vůbec nešla vyfotit a ten den jsem měla i pozitivní digitální test 🙂 no a ten pidi duch už má 2 roky a půl 🙂
Je kéž by to vyšlo, zítra dám vědět, co je na testu... 🙂 snad máte pravdu... 🙂) chtěla jsem udělat už dnes ráno, ale bála jsem se... Tak udělám zítra ať je věští rozdíl... A nebo bílo :((to snad nebude.
Tak dnes jsem si dělala 13. Den po a tak mini duch, že nešel ani v
vyfotit... Tak už mi mizí naděje, mivam cykly dlouhý až 44, tak můžu mít výsledek taky tak pozdě?
zašla bych si na krev jako samoplátce, to ti řekne asi nejvíc, zopáknout ve středu a máš jistotu..
Ahoj, beru teď Ovitrelle už 3 cyklus a ve mě se drží i 14 dní tak uvidíš ale drzim palečky ♥️♥️
A může otrivelle vyprchat třeba 7. Dpo podle těhotenského testu a ukázat třeba až 15. Den tehu?? Nebo pokud vyprchat ovitrelle a je negativní tak už prostě konec šance?
Ahoj holky s manželem se o mimi snažíme rok a půl a nic s toho dvakrát jsem potratila i když už máme 3 leteho kluka tak by jsme chtěli včera jsem byla na gynde a doktor mi říkal že se vajíčko uvolnilo takže vše proběhlo v pořádku doufáme že se chytil ale doktor se tvářil jako že jo takže jsem 1 dpo tak uvidíme včera jsem přišla a šla jsem si odskočit a na papíru jsem měla hlen se slabou krvi poradíte mi co to znamená děkuji??? včera jsme to radši ještě pojistili půl hodiny jsem měla nohy nahoře a pak půl hodiny jsem ležela na břiše takhle mi to poradil doktor tak uvidíme ještě mi dal ultrazvuk jak se vajíčko uvolnilo tak uvidíme jestli se chytlo všem držím palečky ať to vyjde taky :andel:
@julinecka24 já moc nechápu k čemu to foto?
@lachtanice86 dal mi to abych vedela ze vajicko se uvolnilo tak jsemtopochopila smal se jako kdyby se tam zacalo neco dit jsem 2 dpo tak uvidime

ahoj, 11. den už to nebude po ovitrille, držím palce