11 dní zpoždění menstruace, test negativní, je mi zle
Ahoj holky tak dneska jsem se odhodlala a odpoledne jdu na gyndu...Mám 11 dní zpozdění,testy negativní a je mi zle,bradavky boli tak jsem zvědavá,doufám že mi oznámí že se to konečně povedlo 🙂 A jak se daří vám?
Dneska v 15:00 a bojím se aby to nebyl třeba nějaká porucha nebo tak...
Tak na ultrazvuku nic není prý to je asi min než deset dní...mám sníženou sliznici,tak nevím,líčil mi vyvolavacku a uvidí se
☹
@moncicak26 vždycky, když píšeš, dej odpovědět, jinak nezjistím, že jsi psala. :o)
Mno, možná to je jen z nervů prodloužení, jednou jsem taky měla, už dávno, ale měla. Těhu jsem nebyla, jen dlouhý cyklus. Myslím, že bys měla alespoň tu sliznici, když už nic, takhle to nevypadá
@golla jo promiň. No třeba to vyjde uvidime...
@moncicak26 jasné, naděje umírá poslední a držím palečky. Jak dlouho se snažíte?
@golla zhruba půl roku...a co ty?
@moncicak26 jsme cca třetí kolo. :o) Zkoušíte nějaké větší snažení nebo to necháváte přírodě? Jsem minulý měsíc měřila a byla to pro mě úplně stres. :o(
@golla. No snažíme a zároveň to necháváme přírodě...ale už aby to bylo
@golla tak nic no,byla jsem na krev a negativní,takže pokračujeme,mestruace ještě nedošla..
@moncicak26 bobku, a kdy měla dorazit?
@golla před asi 17 dny,nevadí jedeme dál 🙂
@moncicak26 :o( bobku a dostala jsi vyvolávačku?
@golla jj před 6 dny
@moncicak26 šmankote, bobku, copak se ti to děje s tím tělíčkem. :o(
Děvčata, taky se přidávám...Cyklus mám normálně 30 - 33 dnů, ale teď už je to 37DC a stále nic... :/ Motá se mi už týden a půl pořád hlava, návaly a poslední týden nehorázné bolesti v podbřišku..Ne bodavé, ale spíš tlaky.. :/ Doktorka řekla, že mám ještě čekat a pak přijít na vyvolávačku :/
Jo, jsem na tom stejně. Měřila jsem BT, ovulka krásně proběhla, po 14 dnech čekám MS a nic. BT pořád vysoká, čípek dlouhý, zavřený, bolí mě prsa, je mi špatně, špatně spím, prcek mi pořád sahá na břicho... a na testu sněhobílo 🙄 . Nechápu.
@veruska007 Jojo, já tedy ovul neměřím, ale naštěstí jsem už objednaná k doktorce na pondělí. Od včerejška vždy tak na 2 hoďky špiním, tak nevím, zda se to už spustí či ne.. :/
@andrejka1234 tak já se přidávám holky, jsem na tom stejně jaky vy. BT pořád vyšší než před ovulkou, už 14 DPO a ms nikde.. test negat. Bolesti podbříška, dneska se k tomu přidaly záda (kříže, vůbec nechápu... a špinění trvalo asi tři dny, přesně jako @andrejka1234 , jen tak na dvě hodky, hnědý flíček na intimce. tak já nevím :/ K dr pojedu hned v pond pokud o vikendu ms nedorazí,.... :( Jsem zvědavá i na vás, potom napište, jak ste dopadly.
,Holky tak ja uz mám 19 dní zpoždění,vyvolavacka byla před 8 dny,testy negativní i krev,tak ja nevím....:'(
@golla jooooo to kdybych věděla...
@moncicak26 šmankote, bobku tak snad už se umoudří a dorazí, ať můžete pokračovat ve snažení. ;o)
@golla no pokud nedorazi do příštího čtvrtka tak musím zase na gyndu,tak jsem zvědavá...a jak pokračujes ty?
@moncicak26 tak to na tebe budu moc myslet! hlavně dej vědět.
U mě nic nového, jsem 23 DC, pořád si myslím (a doufám), že jsem těhule, ale test to prozatím nepotvrdil - dělala jsem ho včera - blááázen. :o) Mno, ale za týden už bude jasné, jestli jsem se nespletla. :o)
@golla tak to budu držet pěsti,snad se to u tebe povede...a ja se budu vesele tulit dál 😀
@moncicak26 podaří se oběma a všem dalším snažilkám, to je jasné. ;o) Jen domluv té tvojí tetce, ať už dorazí.
@golla to se ten můj dycky ptá.Tetka uz dorazila? 😀
@moncicak26 :oD jsem se dívala, že jsi z Ostravy, takže asi je to takový náš regionální zvyk říkat MS teta
@golla nevím proč,ale říkáme tomu tetička z ruska 😀 a segra tomu říká schumacher 😀
@moncicak26 ten schumacher je luxusní. :oD

@moncicak26 ahojky, kdy jdeš na tu gyndu? budu držet palečky :o)