11 dní zpoždění menstruace, test negativní, je mi zle
Ahoj holky tak dneska jsem se odhodlala a odpoledne jdu na gyndu...Mám 11 dní zpozdění,testy negativní a je mi zle,bradavky boli tak jsem zvědavá,doufám že mi oznámí že se to konečně povedlo 🙂 A jak se daří vám?
@moncicak26 jo, fakt bomba. celkově by mohlo být i ferrari, ale schumík zní lépe
@golla 😀.....Noo dneska ráno mne vzbudily křeče jak blázen tak jsem myslela že už to přišlo a nic..
@moncicak26 možná brzy dorazí. ;o)
@golla jsem zvědavá,mrška jedna 😀
@andrejka1234 Tak ja se vykaslala na mamtest, ktery byl porad snehobily, udelala jsem si uz druhy uplne obycejny test z Tesca, citlivost 40 a mam tam dve pekne // -). Ale teda trvalo to dlouho, nez jsem se jich dockala.
@golla tak dneska po zpoždění 22 dnů tetka dorazila.ale jaaaak.Takhle mne nikdy břicho nebolelo,nejsem schopná ničeho,je mi zle asi budu zvracet...Měly jste to tak taky někdo po vyvolávačce?
@moncicak26 bobku, mě taky dneska MS dorazila, dneska to byl superrychlý Schumacher, protože jsem jí čekala až za dva dny. :o( Mno nic, takže druhé kolo za mnou a vhůru do třetího. :o(
@golla mno mne už tak dva dny bolelo šíleně břicho,tak jsem si říkala že už to asi dojde.My jdeme do 7 kola a nevzdáváme to 🙂 ono se to povede,nevím kdy ale prostě povede 🙂
@moncicak26 to je jasné, že povede, musí. ;o)
@golla budu nám držet pěsti at máme štěstí 😉
@moncicak26 já taky a je to máme to oboustranně potvrzené. :o)
@golla začala jsem uvažovat že si koupím ovulační testy,protože ted opravdu nevím kdy mi ta ovulka dojde,co jsem přestala brát HA tak jsem to poznala podle píchání v podbřišku,ale ted nevím jak to bude po té vyvolávačce..
PRMINTE ZE VSTUPUJI DO TETO DISKUZE,ALE POTREBOVALA BYCH OD VAS PORADIT.JE MI 15 a nedavno jsem zazila sve poprve.NEDOSTAVILA SE MI MS.A MAM VELKY STRACH RODICE ME ASI ZABIJI 😖 😖 😖
😨 😨 😨
zdravim devcata take se pridavam 13dni zpozdeni , test negativni , bolesti zadne , spineni take ne tak uvidime pristi ctvrtek jdu na gyndu 🙂
Dobrý den chtěla bych se zeptat prosím vás dostala jsem to 8.9 a tet mám z pozdeni 10 dni tak jeslí nevíte některá z vás prosím a dekuji

@golla ze jo 😀