12 dní zpoždění, test negativní, nevyznám se v tom .
Ahoj holky.
Spíme spolu s přítelem už přes rok bez ochrany, nehlídáme se nic. Teď v lednu jsem měla ms opožděnou o nějakých 6 dní. Když jsem šla dělat test tak přišla. Teď v únoru mám ms opožděnou již o 12 dní. Oproti lednu si žádných příznaků nevšímám ( v lednu mi nebylo dobře, každé ráno jsem si připadala jak s kocovinou apod. ). Teď nic. Jen jsem si všimla, že mám citlivější, bolestivější prsa. Přítel říkal že mu přijdou nějaká nalitá a pevnější. Testovala jsem po 11 dnech vynechání a test negativní. Dnes ráno jsem si ma wc všimla, že na toaletním papíru něco je. Myslela jsem že už sem to dostala , ale je to hodně světlounké, vůbec né červené a zatím sem nic nenašla ani na vložce. Ale třeba je to je než se rozjede ? Jen při utření. Jsem z toho zmatená. Miminko bychom chtěli. Řekli jsme si ze to prijde samo ve spravný čas, ale tohle čekání je děs.
Děkuji.
@mona91 to je možné já jsem poslední dobou dost v háji z práce. Tak je možné že to bude tím. Teď možná naskytne přílezitost jine ale mam strach .. bojim se zmeny a pak treba az budu vic v pohode se to stane. Zase ale minje pak blbe nastoupit do jove prace a po krátke dobe treba oznamit ze jsem v tom. Ani vlastne nevím jak to pak je. Kdyz ted mam odpracovane necele dva roky v te co jsem. A presla bych jinam kde bych cely rok nestihla s narokem na materskou apdo. Je hrozne moc veci pripada mi to vse slozite a je asi fakt ze ten stres tam ted je :/ děkuji. tak se ro nejspise rozdeje.
@kok123 ahoj jak si dopadla ??? 😊 Mám teď něco podobného
@nikolaa123 negativní 🙂
@nikolaa123 do teď stále nic :(
@kok123 To mě mrzí jestli ti mužů doporučit zkuste používat při sexu Conceive Plus gel pro podporu početí... Slyšela jsem na to samou chválu tak sem též zkusila jeden měsíc a vyšli nám to 🙏🏻 po roce snažení a veškerých hormonů mi pomohlo tohle... 😊
@nikolaa123 děkuji moc mrknu na zo 🙂

Ono záleží i na délce cyklu na stresu a tak. Já mám normalni cyklus 36.dni po porodu a teď jsem to dostala 45.den s tím ze jsem úplně lehce dva dny predtim spinila. Už jsem myslela ze se povedlo druhé, ale test negativní, za mnou dost narocnej stresovej měsíc, pal to prislo samo 🤷♀️