12. DPO zatím negativní - jak to dopadne...

tzka
3. črc 2020

Zdravim vsechny, ktere by rady v blizke dobe otehotnely. Ja si jdu tak nějak pro názory, víc hlav víc ví. Člověk už je prostě zmatený.
Za poslední rok jsem 2x po spontannim potratu v 7tt, poslední proběhl v únoru 2020.
Od té doby se v ramci moznosti (snoubenec pracuje v zahraničí) snažíme dal.
Tento měsíc jsme se trefili tak zvláštně - jednou hned na začátku plodnych dnu(střední šance dle kalendare) a pak úplně poslední den (opět střední šance dle kalendáře). Cyklus nemam úplně pravidelný (+-3 dny). Minulý měsíc byla MS o 3 dny dříve. Tento měsíc mám dle kalendáře termin MS právně DNES. Nyní jsem od poslední nadejneho styku 12DPO a test zřejmě bílý. Ještě ráno se mi zdálo že tam možná nějakou nitku ducha vidím, ale pak po pár hodinách už jsem neviděla asi nic :(
Přitom mě tedy už 6. Den (čili od 6-7DPO) tlačí až neprijemne celá panevni oblast, kříž a někdy mi přijde že i celá pochva a boli prsa na dotek. První dny to bylo az do bolesti ta panevni oblast, podbrisek, teď je to spíš děsný tlak a tlaceni. Samozřejmě mě bolí často hlava a jsem extrémně unavená. Všech těch 6 dnu. Ale test tedy asi nic. Citlivost mám 10, je to ten obyc.
No co myslíte, je to prostě jen nějaká divná PMS nebo se pozitivita ještě pořád může objevit v následujících dnech?
Tak bysme si to po tom všem přáli. Dítě už bych mela druhé. Mám dceru 7 let.
Děkuji za vaše rady, od každé si ji moc cenim. Díky 😊

Sem začni psát odpověď...

jjasmina
3. črc 2020

@tzka já příznaky měla až kolem 10tt, ale zase nejsem typ, co se extra pozoruje .Ale zkusila bych testovat třeba s očekávanou ms 🙂

tzka
autor
3. črc 2020

@jjasmina mela přijít dnes a zatím nic. Pořád to soustavne tlaceni v podbřišku a v krizi. Únava. Už je to až nudné tolik dní v řadě. Výtok je minimální s trochou bílého na kalhotkach. Ráno v 5 jdu sloužit, tak ještě zkusím poslední test co mám doma. Dnes ráno myslím nebylo nic.

jjasmina
3. črc 2020

@tzka Já bych počkala dva dny a zkusila bych, třeba si měla později ovulku

tzka
autor
4. črc 2020

Ráno jsem ho udělala, opět spíš nic. Ms zatím taky nikde. Tlaceni v podbřišku a kříži stále stejne. Koukala jsem, podle kalendáře je to dnes 15. Den od dne ovulace a 13. Den od nechraneneho styku. Osobně myslím spíše, že je to nějaká dlouhá PMS a že MS přijde, myslim, že by na 10kovem testu byl uz alespoň duch.

tzka
autor
4. črc 2020

@jjasmina pokud by dal nebyla MS do konce víkendu, zkusím clearblue. I když si myslím, že pokud ten má citlivost 25 a na papírkovem 10 nebylo ani dnes nic, tak to logicky musí vyjít také spíše negativní. Nevím.

levandulka_fialova
4. črc 2020

@tzka Pokud víš, že ovulace byla před 15 dny a sex před 13, tak bych řekla, že je těhotenství nepravděpodobné. Ale tu naději chápu... Jsem na tom podobně.

tzka
autor
4. črc 2020

@levandulka_fialova nevím to vůbec jistě, nemerim si tt apod. Jediné údaje mám z kalendáře v mobilu kam si zaznamenavam MS a nechraneny styk. Tento měsíc byl právě dva dny po ovulaci a dva dny před ní. Takto nám to vyšlo no. Snažím se na partnera netlačit (pak mu to nejde) a tak to nevyjde zrovna tak, jak bych "potřebovala". Říkala jsem si, že to pravděpodobně není úplně nadejne tento měsíc. Už jsem s tim i smirena, MS už bych i uvitala, 7 dnu PMS ci co to je už je fakt otravne. 🙄

levandulka_fialova
4. črc 2020

@tzka Tak pokud ovulaci jen odhaduješ, tak mohla být teoreticky i později nebo úplně jindy, a potom nezbývá opravdu nic jiného, než čekat.... Držím pěsti.

lucca35
4. črc 2020

Jsem ukázkový příklad toho,že nic není nemožné. PM 2.5. testy pozitivní od 17.6. krev potvrdila HCG málo 120 a to 18.6.,pak už více,dnes bych dle MS měla být 9TT ale.... Ale UZ cca 6-7 takže OVU úplně jinak než měla být takže.... Nehaz flintu do žita,kup si OVU test,udělej tenhle a pokud uvidíš 2// buď zajdi má krev nebo počkej pár dnů a udělej TT . Držím pěsti a no stress

tzka
autor
4. črc 2020

@lucca35 dobře. Naděje umírá poslední. 🙂 i kdyz celé odpoledne mám výrazné bolesti podbrisku a chodim často curat, co hodinu a vždycky se divím, že ještě ani nespinim, natož ms. Přijde mi to dnes už jako klasické ms bolesti. No uvidíme.

tzka
autor
5. črc 2020

Tak pořád ani památky. Podbrisek a v krizi tlačí na maximum. Večer jsem si rikala, že už to jsou klasicky ms bolesti a ms musí v noci přijít! Ani tuk. A dokonce mě ani nijak zvlášť netahalo břicho, ráno poměrně klidne. Pak jsem nastoupila na službu a začala kmitat, tak už zase rozbolelo. Ale ms stále nikde ani spineni. Poprosila jsem partnera než odjede ve 12 do zahraničí do práce, aby mi donesl clearblue. Myslíte, že můžu testovat již pres den nebo až zítra ráno? A má šanci vůbec neco ukázat, když predevcirem 10tkovy neukázal zřejmě nic A clearblue je myslím 25. Přemýšlím. Poraďte prosím.

mona91
5. črc 2020

@tzka já teda nevím ale když seriálová neukazal tak clearblue bude taky negativní si myslím. Já měla u prvního ducha po limitu na obyčejně desitkovem Tak jsem běžela pro slavný clearblue (netusila jsem ze je to 25) v lékárně no ten vám to určitě ukaze a byl úplně negativní... a těhotná jsem byla...

tzka
autor
5. črc 2020

Zkusila jsem ted desitkovy Dr Max a zrejme bílo. Od rána teda už jsem byla asi 5x curat a furt piju něco,tak nevím jak až to je zredeny. Zkusím ještě ráno na ranní moc, pokud do te doby ne MS a pokud nic, tak jsem asi rozhazena.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru