13,14,15,16 den po Ovitrelle pozitivní testy. Můžu mít naději?
Co myslíte holky? Můžu mít naději? 🙂
Zítra nebo v úterý má přijít termín ms, poboliva mě břicho jako před menstruaci ale tak vic slabě, asi 5 dnu zpátky mě boleli kříže, teď mám klid. Prsa mě pobolivaji jako u PMS tak jsem zmatená 😕

Ovitrelle se drží tak do 11 dne. Takže nejspíš jsi těhotná.
@marymaryk Si myslím že by to mohlo vypadat nadějně, čárka trochu sílí. Já taky testovala i různými značkami, testovala jsem od 9 dne po vkladu, až do 16 dne.
Uvidím, spíš mě matou ty pms příznaky. Bojím se aby jsme nebyly zklamání. Zítra si udělám další test, chtěla jsem zkusit i digitální... Ale mám den ode dne větší strach dělat test že čárka zmizí 😁
@marymaryk To pobolivani břicha jako při MS je úplně normální.. Jsem chodila pořád na WC se kontrolovat jestli mrcha nedorazila 😊 Každopádně držím palce 🍀
Já měla u všech těhu vždy stejné příznaky jako před MS, bývá to mnohdy dost podobné. Na té první fotce mi přijde, že ta čárka i malinko sílí, takže bych řekla, že těhotná budeš, ale před MS je to vždy nejisté. Kdyby to byl ještě pozůstatek injekcí spíš slábne ne? S digitalem bych počkala den dva po vynechání a budeš vědět.
@marymaryk Moc gratuluji ☺️
Holky, tak dnes na klinice mi bylo potvrzeno těhotenství 🙂 Jsem v necelém 5tt gestacni vacek je teprve 3 mm velký, ale doktorka řekla že je dobre umístěný a mělo by být vše v pořádku, jdu na další kontrolu za 14dni tak mi držte pěsti ať je vše v pořádku 😊 😊

@marymaryk určitě testuj stejnou značkou. Zítra udělej zase ten fialový. Je to ale už dlouho po injekci, pokud je tam čárka i 16 dní po....bude to nejspíš těhotenství.