13. den DPO pozitivní test a slabé špinění. Zahnízdění?
Ahoj holky, potřebuju se poradit. Dnes bych měla být asi 13den DPO, pozitivní ovulační test jsem měla 1.-3.10. Včera mi vyšel pozitivní těhu test, dnes jsem opakovala a opět vyšel stejně, sice druhá čárka hodně slabá ale je tam, i večer. Jenomže mám ještě 4 dny do měsíčků a dnes navečer jsem začala trochu špinit, ne z krví. Myslíte, že to je od zahnízdění a je šance, že ta mrcha nedorazí. Děkuju moc za radu
@lady742 Ach jo, já sem právě trochu špinila při prvním těhu den před očekávanou MS a v červenci sem byla na revizi zamlklého těhu, takže jsem byla překvapená že se by se to po druhé MS podařilo... tak uvidím.. děkuju
může jít o zahnízdování😄 , uvádí se že probíhá 7-10 DPO. Musíš vyčkat. Já jsem u biochemického těhotenství nešpinila.Hodně štěstí.
Ted při posledním těhotenství jsem taky špinila, ale tak 15DPO a pak dobrý.
@adelaslaba ju... no budu muset počkat, ale bylo to špinění bez krve a chvilkový, ted kontroluju a zase nic,tak právě nevím a ten test jsem zkoušela i večer a byl pozitivní. Jinak nevím jak se počítá dpo, píšu to od prvního testu který byl stejně silný jako kontrolní čárka a tulili jsme se den před, tak že by se to mohlo uchytit dříve... já to takhle zkoumám chvíli.. chtěla sem tomu po revizi trochu pomoc. Děkuju moc za radu 🙂
Ahoj, pamatuji si, že jsem cca 10-12 DPO malinko zašpinila a bolelo mě břicho, jako kdyby měla přijít MS...ale nepřišla ;) ať se daří
@baru88 Ahojky, děkuji za odpověd.. mě právě taky bolí břicho jako bych to měla dostat a to špinění bylo opravdu slabý a nárazový. tak snad měsíčky nedorazí.. Tobě a miminku přeji hodně zdraví a štěstí 🙂
Ahoj, ja jsem 16 dpo a vcera a dnes malinko špinim. Ms mela přijít před 3 dny. Test si udělám asi zítra ráno, ale moc bych tam // chtěla. Jinak břicho me taky poboliva a i trochu prsa
no, já si myslím, že zahnizdování asi ne, protože to bys ještě neměla v krvi HCG, to se začne uvolňovat, až se zahnízdí, ne? jestli to tedy dobře chápu. Můžeš být těhu a přitom lehce špinit, jak je děloha překrvená, to je normální, ale pokud MS nedorazí a budeš špinit, tak vyraž na gyndu a poraď se. Pokud más na testu čárky, tak se v těle něco děje a uvidí se, jak to dopadne! Zkus vydržet a nestresuj předčasně! Držím palce!
Ahoj holky,nevim jestli sem jeste nekdo chodi,ale potrebovala bych poradit☹Jsem dva dny pred ms a dnes jsem delala tehu.test...byl slabe pozitivni...ale mam i slaboulinky vytok hnedy..nebo spis je na.toaletaku.Tak nevim cp si myslet.Kazdou chvili chodim na malou a je mi i na zvraceni a siiiilene me boli prsa a brisko jako by mela mrcha prijit.Bojim se aby to neprislo...Co kdyz jsem tehu a s ms to.odejde:-(:-(Moc si mimi prejeme ..
Ahojky,no toho se prave bojim..doufam ze to tak nedopadne☹Dnes jsem si merila bt a uz treti den je uplne stejna.Tak snad to bude ok.:-PJinak dekuji za odpoved,a hlavne podporu..🙂
Jj jsem strasne nedockava jak to vse dopadne..snad to bude dobry.🙂Drzim palecky aby srdicko tlouklo jak zvon🙂Je to moc hezke to slyset srdicko neceho tak malilickateho.Ja uz mam sestileteho zbojnika a u nej jsem nic takoveho.neresila.Jako ze jestli jsem nebo nejsem.Neprisla mi ms,tak jsem sla k mudr aaa hups bylajsem sesty tyden tt.No a ted jelikoz uz tak nak po tom touzime s manzelem rok a porad jen snazenicko,tak se porad jen hlidam☹Asi jsem blazen uz s toho.No ale tobe vazne moc dzim palecky aby jste byli v pohode🙂Zitra rano zkusim jeste testik a ozvu se.Dnes jsem nedelala.
Ahojky,tak tehu test silne pozitivni🙂I v laborce mi vysli v krvi dost hcg.Tak ze je to tu konecne.Tak doufam ze vse pujde jak na dratku.Ve stredu jdu na prvni ultrazvuk tak uz jsen na nej/ni mooociiinky zvedava🙂Tak vsem drzim palecky aby vam to dopadlo stejne jako me🙂

těžko říct, možná se jedná o biochemické těhu ☹ , zahnizdování asi ne, to bys ještě neměla pozitivní test