14 DPO, po Pregnylu, test negativní. Bolí prsa, břicho
Ahojte zeny. Rok a pul se snazime o druheho prcka. Prvni slo rychlosti blesku( vysadila jsem Ha a ms uz neprisla) ted kazdej mesic zklamani. Byli mi odstraneni srusty po prvnim cs. Hormonalni profil= nizky hormon na dozravani vajicek. Nasazen clostibelgyt 3-5 Dc 1-0-1. 14 dc pichnut pregnyl. Ovulace mohla nastat hnedka nebo do 36 hodin. ( folikul byl velky pry mohl prasknout sam.) Dnes 14-15 dpo a tt negativni. Prsa boli coz vetsinou pred ms prestali. Krece v brichu uz mam snad od 5dpo. Je tu jeste nejaka sance, ze to vyslo??? Vsude tu ctu, ze do 14 dni test pozitivni. U prvniho mi test vysel pozdeji, ale to nevim kdy byla ovulka..... dekuji za pripadne zkusenosti ci jenom nazor.
Fakturace ve velkoobchode s alkoholem 😃😃 tak na emiminu vetsinou na poprve
Takze si jdu postezovat holky. Dnes mi volal sef, ze jak se vsichni vrati po materske tak ze to trva nez se aklimatizuje. A ze urcite chcu druhy ( nezapomel dodatek ze nechape prpc chcou vseci osm decek). A ze pro me nic nema, ze mam jit na pracak. S prominutim, ale pekne semnou vyjebal
@kokodyl no,tak to je taky hezký.mě ukončil smlouvu minulej měsíc,kdy jsem šla na neschop .se zádama,jelikož mi v nich ruplo,tak chodím na rhb ,že to bude na dva měsíce a on že ho to nezajímá,že mě potřebuje teď,tak se loučíme.no,tak jsem po 8letech dostala padáka a to má pod sebou přes 2000zaměstnanců.tak marodím,výpověď mi poslal poštou,abych ji podepsala a poslala zpět
A on te muze vyhodit kdyz marodi??,, me prave chlap rekl ze mi sezene neschopenku
@michalamala99 @kokodyl to mě mrzí, že máte takovéhle trable, to je snad jako za trest, že chete dítě, tak vás za to vyrazí z práce :-/ já delam v nemocnici kde nam neustále prodlužuji smlouvy na určito než když je teda ta krize - nedostatek sester( kor u nas , dělam na jednotce intenzivní peče a tam se moc sestry nehrnou) tak že by nam davali smlouvy na neurčito, to neeee ... ted v prosinci mi mela končit zrovna , tak jsem měla strach, že kdybych otěhotněla (správně bych měla jit hned na neschopenku kvuli tomu prostředi)tak bych musela delat mrtvyho brouka a chodit do práce aby mi ji prodloužili, naštetsi se na ěe usmalo štetsí a už minulý tyden jsem podepisovala smlouvu o prodložení, tak mužu v klidu otěhotnět, jeslti to pujde. My žensky to máme težky vážne ve všech směrech ..... :-/
@likinka tak já dneska testovala ráno , 14 dni po ovu a bílo 🙂 s tim, že nustále špiním trošičku a jen ráno po te noci , tak jsem spíš už smířená s tím, že to dostanu ☹
no já mu smaozřejmě výpověď nepodepíšu 😝 a třeba se zadaří,než ukončím marodku.zítra by měla dojít mrcha,tak uvidíme
@kokodyl on si myslí,že jsem debil a klidně mu to podepíšu 😀 ale ha ha ha
No ja mu to taky nechci podepsat, ale zajimalo by me ceho docilim tou neschopenkou
docílíš toho,že budeš marodit a třeba mezi tím otěhotníš.tak to udělala i kámoška se zádama.já šla teda taky marodit se zádama,jelikož mi v nich v práci ruplo a nemohla jsem se pohnout a sám šéf mě odvážel,ale to už jsme se snažili o mimi,tak uvidím zítra.musíš to co nejdýl protahovat
Jo tak..... no tak v mym pripade asi neotehotnim nikdy..... zakon schvalnosti....
ale uvidíš,že se zadaří 😉 nesmíš to vzdávat 😀 já jsem dneska opět jak blboun.bolí mě už pár dní pod pupíkem,né úplně podbříšek,tak běhám na wc,jestli ta mrcha nedorazila 😒 ale zatím né 🙂 je to jen hustej bílej výtok,tak jsem nervozní,jak sáňky v létě
@lenusaak taky pracuji jako zdravotní sestra na gastroenterologii.ale jen na ranní ,teda ty služby ti nezávidím pro mě to bylo vyčerpávající a kdyby jsi otěhotněla tak v tomto případě šupky na neschopenku..aji já to ted řeším co mi doktorka řekne příští týden na tom uz, jestli skončit v práci nebo tam jěště nějakou chvili zůstat.. 😖
@michalamala99
@kokodyl
holky tak to mě moc mrzí to jsou asi pěkný paka co?nic nepodepisujte a marodte co to půjde..at to nemají tak jednoduchy...a pak se zadaří uvidíte 😉
@likinka Jé tak to je výborna shoda, ja také dělam na gastroenterologii 😀 Já jsem momnetálně už dva měsíce na neschopence po gynekologické operaci v září, ale pokud ted neotěhotním, tak už budu uschopněná 🙂 Bude to první mimí, zatím se krvácení zastavilo , takže to bylo slaboulinkaté špinění tři dny .. Zitra jdu akorát na gyndu, tak uvidíme co mi poví 🙂)) Doktorka říkala, že mě nechá tři cykly po operaci na pokusy, jinak to prý bude zbytečny prodlužování a museli bysme na IVF. CAR navštevujeme také, v ponděli tam jdu k doktorce pro výsledky z hormonálního profilu, tak uvidíme co mi i ta poví 🙂))
@lenusaak Já jsem taky na neschopence 🙂 skrz virózu ale..to je dobry že děláš taky na gastroenterologii 😀 a nedělala jsi někdy v brně ten certifikovyný kurz v tom doškolováku?
Taky navštěvujeme CAR reprofit to je i v brně ne?
a co testík budeš ještě zkoušet?chodí na to IVF tak hrozně moc holek co tu čtu i nám to doktor říkal pokud by nám pregnyl a tak nepostačil..
@likinka nenee to jsem nedelala ten doškolovák . :-/ jinak reprofit máme aji v Brně, ale ja chodim do jine . Jinak jsem všera dostala MS, dnes jsem byla u doktorky moji co me operovala a prý nemá smysl to dal pokoušet přirozeně. V pondělí jsem objednana do CAR a budeme se už domlouvat na IVF .. s tím jsem ale tak nějak počítala, takže nic převratného :-/
Holky ja mam jeste minimalni nadeji.... ms byla pouze 3 dny. Ja ji mivam dobrych 7. Mam si delat testy tak uvidime....
Holky poslala bych vam fotku ale nejde mi to
dušík tam je 😉 a kolik dní jsi po ovulce?nebo už měla dorazit mrcha?já mám 2dny spoždění a tt negat 😒 😒
Ja jsem snad 21 dni po ovulce a mrcja byla ale jen 3 dny
aha.no,já teda ještě počkám a uvidím.chci si dneska koupit clarblue test,ale přemýšlím,jestli to nejsou vyhožené peníze
No ja mela dva cleary a jeden byl vadnej a druhej mi ukazal tenkrat minusko. Chtelo jsem ho zkrs to abych mohla chlapovi ho ukazat. Se v tech mych carkach ztraci 😂

@lenusaak No byl tam duch už 12 den ,ale to jsem si myslela že ještě z pregnylu..a pak hodně pozvolna ta čárka sílila.