icon

14 DPO, po Pregnylu, test negativní. Bolí prsa, břicho

kokodyl
6. lis 2015

Ahojte zeny. Rok a pul se snazime o druheho prcka. Prvni slo rychlosti blesku( vysadila jsem Ha a ms uz neprisla) ted kazdej mesic zklamani. Byli mi odstraneni srusty po prvnim cs. Hormonalni profil= nizky hormon na dozravani vajicek. Nasazen clostibelgyt 3-5 Dc 1-0-1. 14 dc pichnut pregnyl. Ovulace mohla nastat hnedka nebo do 36 hodin. ( folikul byl velky pry mohl prasknout sam.) Dnes 14-15 dpo a tt negativni. Prsa boli coz vetsinou pred ms prestali. Krece v brichu uz mam snad od 5dpo. Je tu jeste nejaka sance, ze to vyslo??? Vsude tu ctu, ze do 14 dni test pozitivni. U prvniho mi test vysel pozdeji, ale to nevim kdy byla ovulka..... dekuji za pripadne zkusenosti ci jenom nazor.

Strana
z3
likinka
10. lis 2015

@lenusaak No byl tam duch už 12 den ,ale to jsem si myslela že ještě z pregnylu..a pak hodně pozvolna ta čárka sílila.

likinka
10. lis 2015

@kokodyl Asi je to o psychice ,ale já co tady pročítám ty diskuze tak ty holky většinou mají s tím otěhotnět problém..je těch potíží spousta..a kde pracuješ?

kokodyl
autor
10. lis 2015

Fakturace ve velkoobchode s alkoholem 😃😃 tak na emiminu vetsinou na poprve

likinka
10. lis 2015

@kokodyl Toje dobry zaměstnání 😀 tam opravdu přijdeš na jiné myšlenky 😀 asi záleží jaky jsou to diskuze..

kokodyl
autor
11. lis 2015

Takze si jdu postezovat holky. Dnes mi volal sef, ze jak se vsichni vrati po materske tak ze to trva nez se aklimatizuje. A ze urcite chcu druhy ( nezapomel dodatek ze nechape prpc chcou vseci osm decek). A ze pro me nic nema, ze mam jit na pracak. S prominutim, ale pekne semnou vyjebal

michalamala99
11. lis 2015

@kokodyl no,tak to je taky hezký.mě ukončil smlouvu minulej měsíc,kdy jsem šla na neschop .se zádama,jelikož mi v nich ruplo,tak chodím na rhb ,že to bude na dva měsíce a on že ho to nezajímá,že mě potřebuje teď,tak se loučíme.no,tak jsem po 8letech dostala padáka a to má pod sebou přes 2000zaměstnanců.tak marodím,výpověď mi poslal poštou,abych ji podepsala a poslala zpět

kokodyl
autor
11. lis 2015

A on te muze vyhodit kdyz marodi??,, me prave chlap rekl ze mi sezene neschopenku

lenusaak
11. lis 2015

@michalamala99 @kokodyl to mě mrzí, že máte takovéhle trable, to je snad jako za trest, že chete dítě, tak vás za to vyrazí z práce :-/ já delam v nemocnici kde nam neustále prodlužuji smlouvy na určito než když je teda ta krize - nedostatek sester( kor u nas , dělam na jednotce intenzivní peče a tam se moc sestry nehrnou) tak že by nam davali smlouvy na neurčito, to neeee ... ted v prosinci mi mela končit zrovna , tak jsem měla strach, že kdybych otěhotněla (správně bych měla jit hned na neschopenku kvuli tomu prostředi)tak bych musela delat mrtvyho brouka a chodit do práce aby mi ji prodloužili, naštetsi se na ěe usmalo štetsí a už minulý tyden jsem podepisovala smlouvu o prodložení, tak mužu v klidu otěhotnět, jeslti to pujde. My žensky to máme težky vážne ve všech směrech ..... :-/
@likinka tak já dneska testovala ráno , 14 dni po ovu a bílo 🙂 s tim, že nustále špiním trošičku a jen ráno po te noci , tak jsem spíš už smířená s tím, že to dostanu ☹

michalamala99
11. lis 2015

no já mu smaozřejmě výpověď nepodepíšu 😝 a třeba se zadaří,než ukončím marodku.zítra by měla dojít mrcha,tak uvidíme

michalamala99
11. lis 2015

@kokodyl on si myslí,že jsem debil a klidně mu to podepíšu 😀 ale ha ha ha

kokodyl
autor
11. lis 2015

No ja mu to taky nechci podepsat, ale zajimalo by me ceho docilim tou neschopenkou

michalamala99
11. lis 2015

docílíš toho,že budeš marodit a třeba mezi tím otěhotníš.tak to udělala i kámoška se zádama.já šla teda taky marodit se zádama,jelikož mi v nich v práci ruplo a nemohla jsem se pohnout a sám šéf mě odvážel,ale to už jsme se snažili o mimi,tak uvidím zítra.musíš to co nejdýl protahovat

kokodyl
autor
11. lis 2015

Jo tak..... no tak v mym pripade asi neotehotnim nikdy..... zakon schvalnosti....

michalamala99
11. lis 2015

ale uvidíš,že se zadaří 😉 nesmíš to vzdávat 😀 já jsem dneska opět jak blboun.bolí mě už pár dní pod pupíkem,né úplně podbříšek,tak běhám na wc,jestli ta mrcha nedorazila 😒 ale zatím né 🙂 je to jen hustej bílej výtok,tak jsem nervozní,jak sáňky v létě

likinka
11. lis 2015

@lenusaak tak to je mi moc líto.. ☹ tak příští měsíc na novo nebi budete rešit IVF ? A to bude první mimi?

likinka
11. lis 2015

@lenusaak taky pracuji jako zdravotní sestra na gastroenterologii.ale jen na ranní ,teda ty služby ti nezávidím pro mě to bylo vyčerpávající a kdyby jsi otěhotněla tak v tomto případě šupky na neschopenku..aji já to ted řeším co mi doktorka řekne příští týden na tom uz, jestli skončit v práci nebo tam jěště nějakou chvili zůstat.. 😖

likinka
11. lis 2015

@michalamala99
@kokodyl
holky tak to mě moc mrzí to jsou asi pěkný paka co?nic nepodepisujte a marodte co to půjde..at to nemají tak jednoduchy...a pak se zadaří uvidíte 😉

lenusaak
12. lis 2015

@likinka Jé tak to je výborna shoda, ja také dělam na gastroenterologii 😀 Já jsem momnetálně už dva měsíce na neschopence po gynekologické operaci v září, ale pokud ted neotěhotním, tak už budu uschopněná 🙂 Bude to první mimí, zatím se krvácení zastavilo , takže to bylo slaboulinkaté špinění tři dny .. Zitra jdu akorát na gyndu, tak uvidíme co mi poví 🙂)) Doktorka říkala, že mě nechá tři cykly po operaci na pokusy, jinak to prý bude zbytečny prodlužování a museli bysme na IVF. CAR navštevujeme také, v ponděli tam jdu k doktorce pro výsledky z hormonálního profilu, tak uvidíme co mi i ta poví 🙂))

likinka
12. lis 2015

@lenusaak Já jsem taky na neschopence 🙂 skrz virózu ale..to je dobry že děláš taky na gastroenterologii 😀 a nedělala jsi někdy v brně ten certifikovyný kurz v tom doškolováku?
Taky navštěvujeme CAR reprofit to je i v brně ne?
a co testík budeš ještě zkoušet?chodí na to IVF tak hrozně moc holek co tu čtu i nám to doktor říkal pokud by nám pregnyl a tak nepostačil..

lenusaak
13. lis 2015

@likinka nenee to jsem nedelala ten doškolovák . :-/ jinak reprofit máme aji v Brně, ale ja chodim do jine . Jinak jsem všera dostala MS, dnes jsem byla u doktorky moji co me operovala a prý nemá smysl to dal pokoušet přirozeně. V pondělí jsem objednana do CAR a budeme se už domlouvat na IVF .. s tím jsem ale tak nějak počítala, takže nic převratného :-/

kokodyl
autor
13. lis 2015

Holky ja mam jeste minimalni nadeji.... ms byla pouze 3 dny. Ja ji mivam dobrych 7. Mam si delat testy tak uvidime....

likinka
13. lis 2015

@kokodyl držím pěsti!! 😉 kdy budeš testovat?

kokodyl
autor
13. lis 2015

Holky poslala bych vam fotku ale nejde mi to

kokodyl
autor
13. lis 2015

Ted mam jen strach aby to nebyla cysta. Jinac neni to v limitu. Zjistila jsem to ted vecer.. . Tak uvidime. Ondrej mi mel koupit test, ale zapomel takze musim rano letet do drogerky..

likinka
14. lis 2015

@kokodyl duch tam určitě je 🙂

michalamala99
14. lis 2015

dušík tam je 😉 a kolik dní jsi po ovulce?nebo už měla dorazit mrcha?já mám 2dny spoždění a tt negat 😒 😒

kokodyl
autor
14. lis 2015

Ja jsem snad 21 dni po ovulce a mrcja byla ale jen 3 dny

michalamala99
14. lis 2015

aha.no,já teda ještě počkám a uvidím.chci si dneska koupit clarblue test,ale přemýšlím,jestli to nejsou vyhožené peníze

kokodyl
autor
14. lis 2015

No ja mela dva cleary a jeden byl vadnej a druhej mi ukazal tenkrat minusko. Chtelo jsem ho zkrs to abych mohla chlapovi ho ukazat. Se v tech mych carkach ztraci 😂

kokodyl
autor
16. lis 2015

@likinka tak co uz to mame potvrzeny??? Ja nic ostatni testy byli nulovy, v pondeli 23 jdu na utz takuvidime kolik budeme mit vajicek ted

Strana
z3