17DC jsem slabě špinila, co by to mohlo být?

pankafe
1. led 2015

Ahoj holky,

už jsem taky jelen, tak se chci poradit. Jsem dnes 17 DC a po ránu jsem slabounce špinila, bylo to jen na toaletním papíru po utření. Špiněním mi vždy začíná MS, ale tu čekám až za 9 dní.
Mohlo by to možná být zahnizďování, ale háček je v tom, že si nejsem jistá, kdy byla ovu. Nejplodnější ovu hlen jsem měla před 6 dny. Podle píchání ve vaječnících jsem myslela, že ovu proběhla před 3 dny. BT jsem neměřila pravidelně, nelze se podle ní řídit. Podle ovu testů vycházela ovu pravděpodobně na období před 4-3 dny.

Co myslíte, že by mohlo být to dnešní zašpinění? Normálně jsem nikdy v průběhu cyklu nešpinila. Díky všem 🙂

akmitaf
2. led 2015

Je brzy - může to být cokoliv - já bych se přikláněla k uhnizďování, ale budeš si prostě muset počkat, to se nedá nic dělat.

pankafe
autor
3. led 2015

@akmitaf Je mi to jasné. Spíš mě mate, kdy ta ovu mohla být. Takže se podle toho špatně dělají jakékoliv závěry 🙂 Ale dík za odpověď.

nonacek
3. led 2015

@pankafe muže to byt zahnízdění..
a co testovala jsi od te doby?

matra
5. led 2015

Zdravím, já jsem tuším 18 DC, užívala jsem 2 měsíce Nuvaring a vysadila 17.12.. MS přicházela jakoby 2 dny, jakoby začla a nic a pak druhý den jakože slabě a už teda začla, tak nevím odkdy počítat :-/ Jinak v počítané době ovu přesně 1.1. byl sexík a teď jsem zvědavá co z toho bude, či nebude 🙂 Po ovu jsem měla naružovělý výtok při utírání, a pobolívá mě v podbřišku.. Což může být z nadměrnější konzumace čočky, ale nafouklá nejsem, tak nevím.. 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru