Tak jsem trosku vedle z toho všeho....
Mate někdo zkušenost ?
Mam pravidelný cyklus 28.
Minuly mesic jsem to dostala o 4 dny dříve a trvalo jen 3 dny ale úplne slabe... Týden na to test negativni .. Bolest v podbrisku , hlavy.. Nevolnost a bolest zad u ledvin ...
Tento mesic jsem 3 dny pred očekávanou MS zacla mít hnědý vytok ... 1 den silnější a pak uz jen na dva dny spineni ... Dnes jsem 3 den ve spozdeni , MS nikde jen spineni hnědé ...
Mam dělat test? Co by to mohlo byt ? Ze by se vyplnil sen ?🙂
S přítelem mame pravidelný nechráněný styk, protože miminko by jsme si strašne prali ...
Co myslíte ? Mate někdo zkušenost ?
Děkuji všem ...
Dodám ze mam TB 37,2 dnes rano ...
@surri Já jsem tedy v těhotenství nikdy nešpinila, ale je to hodně časté..Pokud máš cyklus pravidelný a není jiný důvod, aby bylo zpoždění (nemoc, nastydnutí, velký stres..) a navíc je BT pořád vysoká, tak je velká šance, že těhotná jsi..😉 Pokud už je zpoždění 3 dny a ovulaci nemáš hodně pozdě, tak test by už měl být jasně pozitivní..Tak držím palce! 🙂
Juuuuuu gratuluji !!! :-* na srdíčko je ještě možna brzo 🙂))
Příští kontrolu uz ho uslyšíš 😉
No ja si dělala 2 testy pred MS a 2 po MS a nic 🙂
Nevyšlo ..... Nebo spis uz tomu nějak nevěřím ... Třeba příště 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
@surri - klidně si test udělej, tím nic nezkazíš 😉 Já jsem taky místo MS měla jen takový divný špinění a byla jsem v tom, hodně štěstí 😉