3 dny zpožděná MS, test negativní. Těšíme se zbytečně?
Ahoj holky,mám 3 den co měla přijít MS a nic 🙂. Tak jsem si udělala těhu test a je negativní. ☹ Co může být špatně. Miminko chceme už jsem si říkala jak chlapa potěším a zatím nemám čím. Děkuji za každou radu.
Dobrý večer děvčata. Mam 5 den spoždění dnes test negativní. ( aspon mi to tak příjde) je fakt že už to mam asi vsugerovany a ducha jsem tam viděla ale manžel ho nevidí. Je možne že se to ukaže později? Mam citivá prsa, což jindy nikdy nemívam. Snažíme se rok a půl, už jsem byla i u doktora, jenže bohužel muj gynekoog je tak trochu podivín, zeptal se mě zda souložíme... ( samozřejmě že ano) Doktora měním,jelikož to jsou same forky...
Píše se, že test se má dělat týden po vynechané menstruaci. Já už se párkrát taky těšila a pak to normalne přišlo. Ted to čekám za dva dny a už me klasicky boli břicho ☹ Vyzkoušeli jsme už kdeco. ..
V unoru my vysel test pozityvni. Po 14 dnech od vynechani dr. Na ultrazvuku nic nevidel. Potom jsem zacala krvacet. Prisla Ms. Ale jina. Bolestiva s kousky. Dr mi rekl ze to bylo proste jen spozdeni. Vzal mi krev a uz tam bylo jen 68
Nejspolehlivější je, když si žena hlídá svůj cyklus, měří si teploty a zapisuje si všechno.. je to rychlejší než test 🙂... Mně se občas stane, že mám cyklus i víc jak 50 dnů a těhotná sem nebyla.. takže zkusit třeba za pár dnů 🙂, držím palce 🙂
Ahoj holky, já mám spoždění 18 dní. Poslední MS 15.7 ale vjetšinou jsem měla spoždění o dva dny. Tak je to divné
Testy jsem už dělala a negativní :( u dr. Jsem byla dělala mi ultrazvuk a nic. Píchla mi injekci na vyvolání MS. Pokud by nepřišla do 14 dnů tak mám přijít. Mám strach co se to děje.
@siima12 To se mi stalo taky minulý měsíc. Cyklus jsem nakonec měla asi 68 dní. Byla jsem u doktorky, píchla mi injekci a cca za týden přišla i MS. Teď už má zase spoždění 4 dny a testy negativní... Ale u mě je to asi způsobeno vysazením prášků v květnu. Tělo se s tím nějak nemůže poprat... Ale neboj, nemusí se dít nic, doktorka mi říkala, že se to prostě občas stane a ani k tomu nemusí být žádný důvod 🙂
Snad mi s tim konečně pomuže nová doktorka ke které jsem objednana 15.9. Mam dvouleteho syna, a za tu dobu jsem měla MS asi 6x z toho ted 3 měsice po sobě pravidelně. To spožděni ted , jsem už doufala že si k nam miminko našlo cestu. Ale ai bohužel. Díky moc všem.

Neviem,čo chceš poradiť. Testni o 3 dni znovu (ranný moč samozrejme), potom zase znovu a ak by meškala MS 14 dní, zájdi za lekárom. Raz to vyjde.