icon

34. DC - testy negativní, přesto můžu být těhotná?

if13
16. říj 2015

Dobrý den, ráda bych se zeptala na Vaše zkušenosti, o miminko jsme se snažili rok .. nyní je to poprvé, co mi mešká MS, mám nejdelší cyklus 29 dní a je mi 34 let ..
Myslím si, že jsem těhotná, jinak mi nic není, normálně pracuju, jen jsem malinko unavená a mám teplotu .. přikládám svůj graf .. vážně je to poprvé
za celý můj život kdy mám větší zpoždění než jsou dva dny .. ale testy jsou negativní .. k lékaři zatím nechci už jen proto že nejsem v ČR ale ve Švédsku
a zde je to malinko komplikovanější pokud nemáš své Personal Number .. proto se obracím o rady a zkušenosti k Vám, mimi si moc přejeme a zároveň
doufám, že jsem v pořádku. Myslíte, že je to počínající těhotenství ? Moc děkuju všem za upřímné rady nebo názory, Iv.

pety91
16. říj 2015

Pokud je test negativní, cyklus je normálně 29.dní, tak spíše to tak opravdu bude. Nicméně, protože teoreticky cyklus tentokrát mohl být delší, ev. ovulace později. a například jsi test neudělala správně, tak bych to za 2 dny zopakovala z ranní moči.

bajana
16. říj 2015

Toto ti nik nepovie....počkaj pár dní a testuj znovu, ranný moč. Správaj sa ako tehotná, jedz kys.listovú. K uspesnemu tehotenstvu kontrolu u lekara nepotrebuješ 😉 Držím palce