34. DC - testy negativní, přesto můžu být těhotná?
Dobrý den, ráda bych se zeptala na Vaše zkušenosti, o miminko jsme se snažili rok .. nyní je to poprvé, co mi mešká MS, mám nejdelší cyklus 29 dní a je mi 34 let ..
Myslím si, že jsem těhotná, jinak mi nic není, normálně pracuju, jen jsem malinko unavená a mám teplotu .. přikládám svůj graf .. vážně je to poprvé
za celý můj život kdy mám větší zpoždění než jsou dva dny .. ale testy jsou negativní .. k lékaři zatím nechci už jen proto že nejsem v ČR ale ve Švédsku
a zde je to malinko komplikovanější pokud nemáš své Personal Number .. proto se obracím o rady a zkušenosti k Vám, mimi si moc přejeme a zároveň
doufám, že jsem v pořádku. Myslíte, že je to počínající těhotenství ? Moc děkuju všem za upřímné rady nebo názory, Iv.
Toto ti nik nepovie....počkaj pár dní a testuj znovu, ranný moč. Správaj sa ako tehotná, jedz kys.listovú. K uspesnemu tehotenstvu kontrolu u lekara nepotrebuješ 😉 Držím palce

Pokud je test negativní, cyklus je normálně 29.dní, tak spíše to tak opravdu bude. Nicméně, protože teoreticky cyklus tentokrát mohl být delší, ev. ovulace později. a například jsi test neudělala správně, tak bych to za 2 dny zopakovala z ranní moči.