icon

4. den po pokusu o početí-zima, únava, tlak v podbřišku

papajinec
13. říj 2015

Zdravím, mám poněkud hloupý dotaz. V hromadě diskuzích jsem zjistila že nelze na sobě pozorovat těhotenství v prvních dnech, ovšem se mnou je něco jinak... Je mi strašná zima, neustále jim a jsem strašně unavená, pořad hladová, na to že skoro nepiju, pořád chodím čůrat... Chvilkama mě tlačí podbřišek, jako bych to měla dostat- chci jen podotknout že nic takového ani v době Ovulace u mě neexistuje. Dále mi jde o to, že s přítelem že podnikly založení rodiny a první pokus byl v 6. Dnu mé menstruace ... Proto se ptám zda-li je možné ze právě proto na sobě pozoruji i opravdu velkou únavu. Asi bych ještě měla podotknout, že to jsou od pokusu početí teprve 3-4 dny. Smím-li se Vás tedy zeptat na Váš názor?? Děkuji

lendulina
13. říj 2015

počkala bych do doby, než si budeš moct udělat test.. psychika je zrádná 🙂 a můžeš být klidně nastydlá

karlajasmine
13. říj 2015

@papajinec Nechci ti kazit nadeji, ale ja jsem na sobe pozorovala 100% tehotenske priznaky asi 4 mesice za sebou, kazdy mesic.. bylo mi dokonce i tak na zvraceni, ze jsem myslela, ze se pobliju... a pak nic.. bylo to totalne vsugerovany.
V ten mesic, kdy mi vysel pozitivni test, jsem zadne priznaky na sobe nepozorovala, a pak jsem to proste nedostala. A az potom nastoupily tehotenske priznaky (bolava prsa, zvraceni atd)..
Takze proste pockej na konec mesice a kdyz neprijde MS tak si udelej test 🙂 V tuhle chvili to fakt nejde rict.

karlajasmine
13. říj 2015

@papajinec A jinak od poceti 3-4 dny je to fakt skoro nemozny.. to se ve tvem tele jeste nedeje skoro nic.. neprobehlo jeste uhnizdeni, telo jeste skoro ani nevi, ze jsi tehotna.. podle me je to tim, ze proste doufas 🙂 a mozna tehotna i jsi, ale ty priznaky si vsugerovavas... Ta unava muze byt klidne z toho, ze ted se hodne v poslednich 4 dnech zmenilo pocasi, je strasna zima celkove, takze clovek ma vetsi hlad, atd.. a kdyz je zima, tak to drazdi mocak a cloveku se chce vic na zachod..

alkuska
13. říj 2015

@papajinec Ahojky, souhlasím s holkama - trvá to cca týden než se oplodněné vajíčko začne zavrtávat a objeví se první signály že jsi těhotná, a ty jsou navíc zpočátku jen velmi nesmělé. Myslím si, že příznaky ještě cítit prostě nemůžeš, protože v podstatě ještě těhotná ani nejsi - možná v tobě někde opravdu putuje oplozené vajíčko ale není s tvým tělem nijak spojeno a tvé tělo o něm vůbec neví. A možná ani neputuje. Nedá se dělat nic jiného, než se obrnit trpělivostí, ostatně je to ta nejdůležitější věc o které celé těhotenství, porod a následně mateřství je.

verunka2292
13. říj 2015

@papajinec Ahoj,určitě je dobré počkat než si budeš moct udělat test ale naprosto chápu že bys to chtěla vědět hned, měla jsem to taky tak 🙂 .Jinak všude se dočteš že příznaky po 3-4 dnech nejsou nebo že je nemůžeš poznat ale věř mi že já je poznala!Už třetí den po oplodnění mi bylo celý týden po ránu hrozně zle.Jsem zvyklá ráno vsát a hned se nasnídat ale prostě to nešlo,natahovalo mě to,nomohla jsem do sebe nic dostat.Říkala jsem si že je to blbost aby mi bylo zle hned takhle hrozně brzy po oplodnění ale ono to bylo opravdu od toho!Test jsem si zkoušela dělat 10 den po oplodnění ale vyšel negativní.Dokonce i přítel mi říkal že jsem těhotná,když mě viděl jak se neustále cpu okurkama a já mu to ještě vymlouvala že je to blbost protože mi vyšel negativní ten test..No a pak den po vynechání už byli jasné dvě čárky 🙂.Tak uvidíš!Držím palce at to dopadne tak jak chceš 😉 !

mandala
13. říj 2015

Podle mne to není těhu, spíš na tebe něco leze, bohužel... ☹

zuza986
13. říj 2015

Ahoj, musím souhlasit s verunkou... Fyziologicky nic cítit nemůžeš, ale mně bylo v obou případech divně hned druhý den. Ani ne špatně, divně. Těhotenský test byl negativní i několik dní po očekávané ms, to už mi ale i manžel tvrdil, že jsem určitě těhotná. Ale to už jsem byla i unavenější, pobolívalo mne břicho, nateklá prsa, ale jen tak nějak trochu, nic extrémního. Jen ten pocit, že je mi divně se změnil na jsem určitě těhotná, proč to ten test nechápe🙂

verunka2292
13. říj 2015

@zuza986 tak to jsme to měli opravdu podobně, já zapomněla napsat že jsem byla též hrozně moc unavená a jsem tedy do ted ale už je to lepší.Chodila jsem spát o půl 9 večer a spala jak miminko 😀.Každý to má prostě jinak,řekla bych že ty citlivější co na sobě hned všechno poznají to prostě mohou cítit už takhle brzy i když jsem tomu zpočátku sama nevěřila ale je to možné 🙂 .

janalub
13. říj 2015

Já se taky sleduju, celý měsíc se na to snažim nemyslet, ale pár dnů před MS jsem jak na trní. Minulý měsíc jsem si myslela, že už to vyšlo, ale stejně jsem to 31.den dostala - normálně to má za max. 28dní. Prsa mě bolely jinak, motala se mi hlava, byla jsem hrozně unavená a nic...

majaaa82
13. říj 2015

Ahojky, já jsem v 5tt a kdybych neměla pozitivní testy, vůbec bych o tom nevěděla. Není mi vůbec nic, jen prsa bolí, ale to bolí úplně stjně i při PMS. Když jsem se "snažila" otěhotnět, měla jsem snad všechny příznaky, co jsou na webu popsané... a bylo to PMS či nachlazení. Chci tím říci, že si spíš myslím, že je psychika potvora a zahává si s tebou. Čtyři dny po nemůžeš mít žádný fyzio projevy. Ale moc držím palce, ať za pár dnů najdeš na testu dvě čáry.