4 dny do ms. Vidíte něco?
Ahoj vím je to tady pořád ale nedá mi to udělala jsem test viz foto a ráno také a nic tam nebylo mám 4 dny do ms a prsa mě děsně bolej.co myslíte já už jsem z toho v....

Klidně zkus ten clear blue, mě 6 dní před příchodem ukázal + 1-2 🥰
@paumerka vidím dusika 😉 jak vis,že ovulace byla 27.4.?
@veronikav31 dělala jsem ovu testik viz foto
@paumerka je tam! a ja u prvni dcery kdy jsem cekal ms prislo spineni jen kratkodobe a hned jsem vedela ze to je naky divny ze to se mi nestalo, ms se nerozjela tak jsem udelala test a byly tam 😊 nekdy to byva misto ms to spineni u druhy dcery jsem to nemela
@paumerka pry se vajicko muze uhnizdit a pozdeji jeste trochu vic zavrtat nebo i narusit sliznici.... Nasla jsem to na par strankach, kdyz jsem brouzdala po netu a zjistovala inf kolem tehu.... Treba u male jsem nepoznala nic a u maleho snad na minutu presne, kdy se uhnizdil.... Jinak pak muze byt i nejake krvaceni na zacatku nebo behem tehu, ktere si muzes i splest s MS....
@plamenak11 vidíš ji tam? Třeba přijde ms.ja zaspinila jen asi 10minut.ja u prvního jsem měla výtok .
@paumerka jj vidim tam carku, zkus ale spis test s citlivosti 10, mne ty 25 ukazovaly delsi dobu slaby carky kdy na 10 uz byly lip videt, nebo clearblue, ten mi ted i s druhou dcerou ukazal uz pred ms 🙂 taky jsem tenkrat mela jen chvilkovy par minutovy spineni a tehdy mi doslo ze jsem urcite tehotna kdyz se do vecera ms nerozjela, drzim palce 🍀
@plamenak11 jde to je krásné gratuluji k miminku. Já dělala test před 4 dny a byl negativní před 5 dny jswm dělala clear blue a byl taky negativní takže nevím no.
@paumerka to může znamenat 24-48 před ovulací je pozitivní.přesné datum ovulace určí jen pouze ultrazvuk. den sem den tam.
Ahojky, nevím, kam bych měla psát , tak se zeptám tady jestli mohu 🙂 Chtěla jsem se zeptat na názor.Zítra si tedy půjdu koupit asi už test, ale myslíte , že je možné když jsem byla 6.32020 na revizi v 9tt (snažili jsme se asi 4měsíce) (máme už 3letou dceru) a měla jsem na konci šestinedělí menzes - 6.4.2020 a před týdnem jsem byla u doktora vše v pořádku a řekl mi že se můžeme snažit, jenže my s manželem už měli nechráněné dva sexy asi ten týden 10dní před kontrolou. A další mi řekl že se to připravuje na menzes , ale do ted jsem nedostala menzes a je to vlastně už 36 dní po první menzes od 6.4., myslíte že můžu být tehotná i přes to že mi doktor řekl, že vidí že se to připravuje na menzes (samozřejmě těhotenství asi nemohl vidět když by se jednalo cca o 3 týden třeba..Jsem se rozepsala, tak se omlouvám, snad se v tom neztratíte :/
@denisatomanova je to možné,že můžeš být znovu těhotná. zkus test a uvidíš. pokud by byl negativní tak zavolej doktorovi o injekci na vyvolání MS, kdybys byla těhotná tak neublíží,ale podpoří těhotenství
@veronikav31 ok 🙂 tak držte palce najednu stranu bych byla šťastná a na druhou prostě se člověk už bude bát , když zažil co zažil, ale to tak je no..
@paumerka Jak to vypada? 🙂
@plamenak11 MS dorazila bohužel.ted jsem 2 po ms a je tak na zvraceni až nemohu nic jíst.
@paumerka tak to me mrzi 😞 duch tam opravdu byl, tak drzim moc palce at se brzy zadari 🍀❤️

Něco vidím 🙂