icon

4 dny do ms. Vidíte něco?

paumerka
7. kvě 2020

Ahoj vím je to tady pořád ale nedá mi to udělala jsem test viz foto a ráno také a nic tam nebylo mám 4 dny do ms a prsa mě děsně bolej.co myslíte já už jsem z toho v....

4 dny do ms. Vidíte něco?4 dny do ms. Vidíte něco?
Strana
z3
paumerka
autor
8. kvě 2020

@2op děkuji zkusím zítra až koupim už nemám snad dostanu mama test.snad tam něco bude už víc možná bych zkusila clear blue nebo krevní test.ach jo. To je hrozne čekání

2op
8. kvě 2020

@paumerka my jsme se snažili 9 měsíců takže vždy když jsem předešlé měsíce testovala tak byly negativní testy pokud duch tak samozřejmě max vykoukaný a potom jak jsem viděla tady tu mikro čárku tak už jsem tušila že to bude ono a zároveň jsem měla vnitřní pocit takový zadní hlásek co říkal, že to tentokrát vyšlo. Zítra určitě dej vědět 😘😊

zrzeckas
8. kvě 2020

Krevni nekupuj, ten je na nic.... Clearblue jsou super 🙂 ja byla nadsena z toho digitalniho. O nem pisi, ze muzes zkouset az 5 dni pred MS. J zkousela myslim 3 nebo tak nějak 🤔

paumerka
autor
8. kvě 2020

@2op jasně dám moc děkuji jsi zlatá

veronikav31
8. kvě 2020

@zrzeckas já s ním mám špatné zkušenosti,v den Ms byl výsledek -,přesto jsem byla těhotná a máme 2 letého syna

paumerka
autor
9. kvě 2020

Tak holky test negativní úplně bílo tak všem děkuji za zkušenosti

nikishkaaaa
9. kvě 2020

@paumerka to mě mrzí ☹ jsem na tom stejne, jak dlouho se snažíte?

puhelin
9. kvě 2020

Take mam zkusenost s dr.Maxovym testem, 10 dni po ovulaci uz mi ukazoval carku.

oresvo
9. kvě 2020

@paumerka počkej si na ms. Pokud nepřijde tak 2 dny po vynechání zkus zase testik

oresvo
9. kvě 2020

@paumerka mrkni se schválně až za několik hodin. Ze začátku toho hcg být opravdu malinko. Mohla jsi večer před tím více pít. Počkej do ms a pak zkus znova.

zrzeckas
9. kvě 2020

Drzim palce at to vyjde priste.....a preju stesti a treba MS nakonec nedorazi a objevi se krasna carka 🍀🍀🍀

paumerka
autor
9. kvě 2020

@zrzeckas děkuju zkusila jsem ještě pepino viz foto a clear blue negativní takže dorazí MS jako každý měsíc

paumerka
autor
9. kvě 2020
oresvo
9. kvě 2020

@paumerka pokud ms přijde tak ten další měsíc netestuj. Jen se tím stresujes 😉 ono to tam pak bude . Chce to teď vypustit. Nečíst si nic, sejít si nový koníček

paumerka
autor
12. kvě 2020

@2op ahoj tak včera jsem měla mít MS včera jsem trochu zaspinila a tím to skončilo břicho mě pobolívá prsa jak by jsme ale je to fakt divné já měla vždy MS každý měsíc třeba zpoždění max 3 dny.jen minulý měsíc jsem prodělala zánět mocovych cest takjsem brala 1 den léky může to s tím souviset že by se MS třeba posunula nebo nebyla žádná?a nebo ještě těhotenství?co myslíš

kixi
12. kvě 2020

@paumerka a dnes jsi test nedelala? Kdyz uz ti ms meska tak by mel ukazat jasne zda jsi nebo nejsi tehu.

paumerka
autor
12. kvě 2020

@kixi nene nedělala jsem test zkusila jsem ovu test slysela prý ze taky ukáže.a čárka byla skoro tmavá jako kontrolní zkusím asi tehu test.

kixi
12. kvě 2020

@paumerka Tak drzim pesti...ovu test by mohl neco naznacovat, ale chce to udelat tehotensky, kdyz meskas..

denisa3101
12. kvě 2020

@paumerka držím palečky, ovu test vážně ukáže // když jsi těhu. Ale test pepino už neber, zkus radši mamatest nebo Dr max 🙂

zrzeckas
12. kvě 2020

@paumerka nevim, zda mohu rict je to pravda, ale ja to slysela taky a schvalne to vyzkousela. Testovaci carka tmava, ze by ju nevidel opravdu jen slepy... Par dni na to tehu test pozitivni...

zrzeckas
12. kvě 2020

@paumerka drzim palce 🍀🍀

oresvo
12. kvě 2020

@paumerka udělej si buď ještě dnes a nebo spis zítra rano z ranní moci. Dobrej je mamatest. Je citlivý takže by mělo být vidět 😉 léky ti to můžou rozhodit ale nemyslím si ze až takhle . Mě se třeba cykly prodlouzily. Pokud byla ovu později mas to pak cele posunuté. Takže muže být pozitivní vidět až teď když meškáš. Budu držet palce .

paumerka
autor
12. kvě 2020

@kixi tehu test negativní takže MS asi dorazí

zrzeckas
12. kvě 2020

@paumerka zvlastni, ze tak silna carka na ovu... Ja mela az do ms zbytkove LH, ale na testu to byly duchove nebo skoro nic...... Dokud nedorazi tak nehaz flintu do zita... Hodne holek melo pozitivni test az jakou dobu po vynechani... Takze dokud nedorazi a dr to nevylouci mas nadeji 🙂

veronikav31
12. kvě 2020

@paumerka přilož ovulační test a těhotenský test k sobě a uvidíš zda něco na TT uvidíš nebo ne. Já měla tmavé čárky na ovulačním testu a až pak ducha na tehotenskem testu. ovulace mohla být taky déle nebo se mohlo uhnizdit déle a na TT se to ještě nemusí projevit. Spočítej si to, cca od ovulace můžeš být 14 dnů,embryo se uhnizduje od 4-10 dne po oplodnění... nejpřesnější je krev. A při prvním těhotenství jsem TT měla negativní i když jsem týden meskala,pak jsem šla k Dr. a ultrazvuk zněl jasně-byla jsem těhotná.takze stát se může vše

oresvo
12. kvě 2020

@paumerka zkus to zítra rano. Já měla první pozitivní ( duch ) až 32 dc . A jen slaboucky Dusik. Dokud nepřijde není nic ztraceno.

paumerka
autor
12. kvě 2020

@zrzeckas ahoj tak jsem testla ještě má stále nikde zaráží mě jen to spineni jen chvíli.vidite něco?dnes mám 2 den zpoždění

oresvo
12. kvě 2020

@paumerka vidím ducha ale zkusit spis z ranní moci. Spineni muže být uhnizdeni. Udělej si další za dva dny. Bude lépe vidět zda čárka sílí . Pokud se vajíčko oplodnilo později tak se ti to cele protahne. Po týdnu vynechání bych šla na krev na gyndu.

oresvo
12. kvě 2020

@paumerka ještě jaká je citlivost testu. Mamatest má 10. Tyhle bývají spis 25

paumerka
autor
12. kvě 2020

@oresvo je to 25myslim děkuji vidím také zkusím zítra snad to bude ok a mimi tam je.ovulaci jsem měla 27.4.

Strana
z3