4 dny do ms. Vidíte něco?
Ahoj vím je to tady pořád ale nedá mi to udělala jsem test viz foto a ráno také a nic tam nebylo mám 4 dny do ms a prsa mě děsně bolej.co myslíte já už jsem z toho v....

@paumerka my jsme se snažili 9 měsíců takže vždy když jsem předešlé měsíce testovala tak byly negativní testy pokud duch tak samozřejmě max vykoukaný a potom jak jsem viděla tady tu mikro čárku tak už jsem tušila že to bude ono a zároveň jsem měla vnitřní pocit takový zadní hlásek co říkal, že to tentokrát vyšlo. Zítra určitě dej vědět 😘😊
Krevni nekupuj, ten je na nic.... Clearblue jsou super 🙂 ja byla nadsena z toho digitalniho. O nem pisi, ze muzes zkouset az 5 dni pred MS. J zkousela myslim 3 nebo tak nějak 🤔
@zrzeckas já s ním mám špatné zkušenosti,v den Ms byl výsledek -,přesto jsem byla těhotná a máme 2 letého syna
Tak holky test negativní úplně bílo tak všem děkuji za zkušenosti
@paumerka to mě mrzí ☹ jsem na tom stejne, jak dlouho se snažíte?
Take mam zkusenost s dr.Maxovym testem, 10 dni po ovulaci uz mi ukazoval carku.
Drzim palce at to vyjde priste.....a preju stesti a treba MS nakonec nedorazi a objevi se krasna carka 🍀🍀🍀
@2op ahoj tak včera jsem měla mít MS včera jsem trochu zaspinila a tím to skončilo břicho mě pobolívá prsa jak by jsme ale je to fakt divné já měla vždy MS každý měsíc třeba zpoždění max 3 dny.jen minulý měsíc jsem prodělala zánět mocovych cest takjsem brala 1 den léky může to s tím souviset že by se MS třeba posunula nebo nebyla žádná?a nebo ještě těhotenství?co myslíš
@paumerka držím palečky, ovu test vážně ukáže // když jsi těhu. Ale test pepino už neber, zkus radši mamatest nebo Dr max 🙂
@paumerka udělej si buď ještě dnes a nebo spis zítra rano z ranní moci. Dobrej je mamatest. Je citlivý takže by mělo být vidět 😉 léky ti to můžou rozhodit ale nemyslím si ze až takhle . Mě se třeba cykly prodlouzily. Pokud byla ovu později mas to pak cele posunuté. Takže muže být pozitivní vidět až teď když meškáš. Budu držet palce .
@paumerka zvlastni, ze tak silna carka na ovu... Ja mela az do ms zbytkove LH, ale na testu to byly duchove nebo skoro nic...... Dokud nedorazi tak nehaz flintu do zita... Hodne holek melo pozitivni test az jakou dobu po vynechani... Takze dokud nedorazi a dr to nevylouci mas nadeji 🙂
@paumerka přilož ovulační test a těhotenský test k sobě a uvidíš zda něco na TT uvidíš nebo ne. Já měla tmavé čárky na ovulačním testu a až pak ducha na tehotenskem testu. ovulace mohla být taky déle nebo se mohlo uhnizdit déle a na TT se to ještě nemusí projevit. Spočítej si to, cca od ovulace můžeš být 14 dnů,embryo se uhnizduje od 4-10 dne po oplodnění... nejpřesnější je krev. A při prvním těhotenství jsem TT měla negativní i když jsem týden meskala,pak jsem šla k Dr. a ultrazvuk zněl jasně-byla jsem těhotná.takze stát se může vše

@2op děkuji zkusím zítra až koupim už nemám snad dostanu mama test.snad tam něco bude už víc možná bych zkusila clear blue nebo krevní test.ach jo. To je hrozne čekání