4 DPO mám těhu příznaky, je to hra mozku?
ženy, to je prostě prča, jsem 4 dpo ,hned druhý den jsem na večer měla všechny těhu příznaky .)) bolest v podbříšku jakoby měla přijít ms, citlivé bradavky, hlava jako v oparu.a průjem.včera to vygradovalo horko v podbříšku bolesti neustoupily,dnes mám skleněné oči 🙂)))
budto můj mozek má živé vztomínky na první těhu a ted prostě rozehrává ...nebo že bych vážně vnímala každou věc.
první těhotenství jsem cítila prsa asi 5 dpo a těhu jsem byla .)))
máte někdo podobné zkušenosti?
@janadajova no, tak nějak, ale mám dojem jako bych to měla dostat každou chvíli taký divný tlak
já mám dnes bolesti takový víc intenzivní blíz k stydké kosti ..a co znamená tuhý čípek,
@janadajova No ja ted dostala taky poradne bolesti asi uz budu spat. Boli to jako na vajecnikach nebo niz.. Je to na jedne strane jako by v pravo nebo u prostred. Ja se z toho asi picnu.
@bibianca .)
tak včera nepříjemné bolesti které pokračovala do noci.včera bylo 8 dpo takže by uhnizdování? dnes jsem našla bílý krémovitý výtok.už jen pár dní do neočekávané ms ...at už je to tu at už člověk ví na čem je
@janadajova Tak já myslím, že ty jsi každopádně. Já, ale asi nebudu. Zase jsem na toaletáku našla hnědý výtok... ale tentokrát už nešlo o nahnědlou ale hnědou.. 😒
bibianca kééž by .) moc bych si to přála
já mám těhotenské příznaky každej měsíc 😀 už se tomu musím smát jak se přistihnu že zas jeden příznak mám...
@bibianca @janadajova tak holky,dostala jsem to 😔
Vám držím palečky,ať vám to výjde 😵
@snezenka123 Děkujem 😉
o víkendu písnu
// wooooooow jedna sice slaboučká ale je tam....ještě vyčkám jak se vše vyvine
takže počkám do pořádných dálnic ...ale možná to znamená že ženská to můůže skutečně cítit
@janadajova No, já včera dostala migrénu a bohužel jsem se z toho nevyspala. Bylo mi hned včera jasné, že to je MS. Ráno však nic. Žádné špinění ani nic.. Jsem z toho paf.. 😒
@janadajova gratulace!!! 🙂
@bibianca tak cooo.já už jsem jasnáá tuty fruti ...díky bohu...tzn lze poznat po 4dpo že se něco chystá.
@janadajova Tak já nic.. 😒 Snad příště... 😉
holky já mám příznaky každej měsíc 😀 a to už se 10 měsíců snažíme....takže víte jak....už se sama sobě směju, jak se přistihnu když si řeknu že by to mohl být příznak 😀 síla se mnou....
@janadajova ted koukám na tvoji otázku a já to tak měla a to jsme se nesnažili...vím přesně kdy se to stalo....4. den jsem začala být strašně unavená a 7 den po té oné souloži jsem měla slabě pozitivní test.....Je to možný a koukám, že jsi se nespletla.. 😀
Vím, že se to sem asi nehodí, ale potřebuju se zeptat, dnes mi vyšel slabounce pozitivní test a užívala jsem asi 7 dní vaginální tablety KLION 100D které se jak jsem si přečetla nesmí používat v prvních měsících těhotenství, omlouvám se, že píši sem, nevím jak se zakládá nové téma, Děkuji moc
@kahira ahoj pokud mas slabe pozitivni test tak jsi nejspis tehotna opravdu jen chvilku a podle me by to snad vadit nemelo....vem si treba ze nektere zeny maji nepravidelne cykly takze kolikrat nemaji ani tucha ze uz jsou treba tehotne tydny a piji alkohol,kouri a berou ruzne leky ktere se v tehotenstvi nedoporucuji 🙂 pro svuj klid zavolej na gyndu a rekni jim o tom ale myslim si ze i sestra nebo lekar te uklidni ze se nic nedeje 🙂
@dotinka Ale, tohle vůbec není pravda. Po uhnízdění dochází pouze k uvolňování hormonu HCG, ale ostatní hormonální změny v ženském těle nastávají IHNED po oplodnění! Já jsem u 1.těhotenství už 3.DPO zvracela a trvalo to do konce 3.měsíce těhu. Nyní jsem zřejmě asi zase těhotná, hurááááá :o), a jsem přibližně 5.DPO a už dva dny mě bolí kyčle, třísla, podbřišek a bedra.
U každého je to individuální a rozhodně je obrovská hloupost myslet si, že vše nastává až po uhnízdění vajíčka. To se jen začne uvolňovat HCG, vše ostatní už jak jsem psala po splynutí spermie s vajíčkem.
Jsem toho jasný příklad, takže nevěřte všemu, co kde slyšíte a přečtete.
Drzim vsem palecky

@bibianca máš to dostat příští uterý vid...