icon

6 dní zpožděná menstruace a test negativní, co teď?

nikolaplev
22. zář 2015

Ahoj, jsem zde nová tak přesně nevím kam tato otázka směřuje ale potřebuji pomoc! Uz 6 dni mam zpoždění ms, teary jsem si delala uz dva ale furt negativní, nevim jestli je to možné ale bývá mi někdy zle jakoby na zvracení ale vzdy odpoledne az k večeru tak nevim jestli to muze nyt spojené s těhotenstvím. Ještě před očekávanou ms jsem pila kontrhygelovy čaj asi tak 6 šálků a našla jaem na internetu ze je i kvůli tomu opožděna ms, co myslíte? Za miminko byxh nyla strašně vděčná ale vůbec nevim co teď, jestli jit k dr. Si píchnout vyvolavacku nebo pockat co bude dal. Jeste abych nezapomněla u prostres mimo cyklus jsem spinila tak dva dny a asi za 14.dni mela přijít ms ale nic se neděje až do teď. Byla bych moc ráda za vaše rady a informace. Dekuji

Strana
z3
vapka
30. zář 2015

@lenejewel89 tak jak je? držím dnes palce...

lenejewel89
30. zář 2015

Takze menzes prisel vcera vecer, krev mi dnes vzala, ale to uz je jasne, ze to bude negativni. Takze to zase nevyslo...a to jsem uz tak doufala a verila, nezbyva nez pockat do dalsi ovulace a jedeme odznova. Ale dekuji za to, ze jsem se tady mohla vypovidat a sverovat🙂

vapka
30. zář 2015

@lenejewel89 to mě mrzí, ale tak zase alespoň, že Ti nic není a můžete na tom pracovat dále. Držím palce at to tentokrát klapne...

syslik91
6. říj 2015

Ahoj, dobrý den.
Předem se omlouvám za vloudění do diskuze, ale už nevím kudy kam 🙂 Potřebuji to s někým zkonzultovat a vypadá to, že jste tu všichni fajn. S přítelem se snažíme 3 roky. První těhu dopadlo nevyvinutým srdíčkem a od té doby prostě nic. Na CARu nám taky moc nepomohli. Teď mám ale zpoždění (mívám cyklus od 28 do 35 dne) dnes je to 39 den. Těhotenské testy negativní. Občas mám divný tlak v podbřišku a už si myslím, že dorazí menstruace, ale nic. Četla jsem, že některé měli negativní TT ale pozitivní ovulační test. Jeden jsem doma našla a zkusila ho. V minulosti mi nikdy neukázal ovulaci ani když jsem ji měla, tak jsem to přestala používat. Teď mám na ovu testu slabunkou druhou čárku. Pořád chodím čůrat, což se mi taky nějak nezdá. Doktorka mi po telefonu řekla, že mám počkat do pondělí a pak ji zavolat a objednat se. Myslím, že do pondělí asi zešílím, pokud se mi teda neobjeví // nebo nepřijde menstruace. Nějaké názory? Zkušenosti?

vapka
6. říj 2015

@syslik91 Ahoj, no to je divočárna. Prostě nezbývá nic jiného než čekat a zkoušet testovat. Mě se první těhu ukázalo slabě 35DC. No tak jsem šla na krev ke kamarádce no nemocnice a za dvě hodiny jsem měla jistotu 😉

lenejewel89
7. říj 2015

Holčinky, tak zase tady budou plodné ty dny 🙂 Kééééž by se podařilo už. Budeme sexovat o 100 6 a uvidíme no. Už to čekání trvá nějak moc dlouho, věřila jsem, že se tento rok podaří otěhotnět...zatím nic ☹ Tak uvidíme, jak nám to půjde dál... Zítra mě čeká zase prohlídka u mé gyndařky, bude se dívat na výšku děložní sliznice a na to, zda bude už ovulace...

Strana
z3