6+2tt a není vidět plod. Máte zkušenost, že pak bylo vše v pořádku?
Nemáte někdo zkušenost, že v 6+2 tt není vidět plod a přesto by bylo vše v pořádku?
A jak víš, že jsi 6+2tt, když nic není vidět? Plod může být klidně o týden mladší, pokud třeba ovuace proběhla později...
A jak víš, že jsi 6+2tt, když nic není vidět? Plod může být klidně o týden mladší, pokud třeba ovuace proběhla později...
@patypresdevaty Přesně tak,jak jsem psala výš. Mě ovulace proběhla o 13 dní později,než podle MS.
Ja. Přesně z důvodu, ze byla ovulace později. Dokonce jsem dost krvácela a tvrdili mi,ze jsem určitě potratila. Odešla jsem domů a za par dni uz bylo vidět "mimino".
A bylo tam vidět něco,nebo vůbec nic? Já ze své zkušenosti neporadím..mě doktor zval na kontrolu až mezi 8-9 týdnem a srdíčka už byli. Ale zase jsem měla u obou těhotenství dost posunutou ovulaci..rozdíl mezi termínem porodu podle MS a termínem porodu podle screeningu byl rozdíl 13 dní.
@xnikax1 Gestační váček a žloutkový jsou, ale jinak nic. Před dvěma týdny jsem byla na pohotovosti se zánětem moč.cest, tam doktor už viděl slabě gestační váček. Tak jsem myslela že dneska bude už i to mimino...🤔
@patypresdevaty Před dvěma týdny jsem byla na pohotovosti kde jsem údajně byla 4+3, HCG 58. Údajně vše časově sedí 🤷♀️
@patypresdevaty Přesně tak,jak jsem psala výš. Mě ovulace proběhla o 13 dní později,než podle MS.
@xnikax1 Já ovulaci poznala podle hlenu, a sex byl jen jednou 🤔
@klokanka31 tak snad to dopadne dobře,držím palce 🍀
Mela jsem to stejne 6+2 a jen gestacni Vacek a žloutkový, po vyšetření jsem začala špinit, sjela vecer do nemocnice a tam uz bylo srdíčko, dr mi řekla, ze některé ordinace nemaji úplně dobre ty UTZ… holka ma dnes 12 let. Držím palce 🍀
Nebrali 😒 Já celkově jsem se svou gynekoložkou dlouhodobě nespokojená, přemýšlím že bych jí změnila 🤔
Tak si zajdi na krev sama. Ja jsem byla taky, kdyz me pustili z nemocnice, abych vedela, zda to nejak odpovida, nez jsem se dostala na dalsi kontrolu..
Proto naše gynekoložka objednává až na 8tt
@klokanka31 Jak pise evaviki,muzes zajit sama na krev. Me prave posilala dr.,jestli se nepletu,tak kazde dva dny? A HCG rostlo a pak na utz. kontrole uz vse ok.
@lis6 Ja byla treba brzy kvuli bolestem a krvaci a vlastne jsem nevedela,ze jsem tehotna. U druheho ditka jsem pak sla po 8tt,abych nezazivala txhle nervy. Ale tam bylo vse ok.
@klokanka31 já bych nepropadala smutku. Den ovulace nemusí být 100% den otěhotnění, celé to může být kousek posunuté a srdeční akce se objeví za pár dní. Počkala bych do další kontroly, tohle je prostě hop nebo trop, stejně to nijak neovlivníš
Nebrali 😒 Já celkově jsem se svou gynekoložkou dlouhodobě nespokojená, přemýšlím že bych jí změnila 🤔
@klokanka31 Ahoj, držím palečky ať je všechno v pořádku. A ono určitě bude 🙂. Ráda tě tady na konikovi čtu, jsme stejně mladé a holky nám jdou v září do školy. Také jsem si přála pro Barunku sourozence, snažili jsme se, nešlo to. Ale teď už manžel nechce. Je starší, chápu ho,ale já mám srdíčko někdy ještě takové prázdné,ale je třeba jít dál v mém případě. Tak hodně štěstí 🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Já 5+6 gestační váček bez čehokoli dalšího, podle doktorky bez šance s tím, že to je kolabující gestační váček. Po týdnu (6+6), kdy jsem šla k jinému doktorovi byl vidět žloutkový + náznak embrya. Teď jsem ve 27tt, takže bych neházela flintu do žita 🙂.
@klokanka31 Ahoj, držím palečky ať je všechno v pořádku. A ono určitě bude 🙂. Ráda tě tady na konikovi čtu, jsme stejně mladé a holky nám jdou v září do školy. Také jsem si přála pro Barunku sourozence, snažili jsme se, nešlo to. Ale teď už manžel nechce. Je starší, chápu ho,ale já mám srdíčko někdy ještě takové prázdné,ale je třeba jít dál v mém případě. Tak hodně štěstí 🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@marketa1218 Moc děkuju. Uvidíme jak tohle dopadne, když to nevyjde, tak už zůstaneme jen u Elišky...

A bylo tam vidět něco,nebo vůbec nic? Já ze své zkušenosti neporadím..mě doktor zval na kontrolu až mezi 8-9 týdnem a srdíčka už byli. Ale zase jsem měla u obou těhotenství dost posunutou ovulaci..rozdíl mezi termínem porodu podle MS a termínem porodu podle screeningu byl rozdíl 13 dní.