9 měsíců snažení, asi už blázním. Vidíte něco?
Poprosím o radu
Dnes 24 DC, ovulaci už 3 měsíce nehlídám. Neměla jsem na to nervy.
Ale cítím se divně, jako u minulých těhotenství.
Tak jsem to zkusila. Na světle vidím ale....
Vidíte něco??

Také nic nevidím, možná kdyby byly ty testy více na světě... 💁♀️
@madaki31 Je to hodně tmavé takže špatně vidět, ale osobně jsem také takhle brzo testovala dvakrát jsem tam měla viditelne čárky a pak to prostě odeslo se zpožděnou menstruaci ,pak jsem se na vše vykašlala testovala jsem asi po 3 týdnech co jsem to nedostala, k doktorce za další 2 a ted jsem v 29.tydnu.. vím že se to říká těžko když to miminko chcete ale prostě vypnete 🙂.. jinak jsme se snažili přes rok
Do ms máte 6 dní - testujete tedy strašně brzy. Zatím je test negativní.
Ano clovek uz pak blazni...jedina rada je nemyslet na to...( Ja 2x tehotna ...vzdy az po 2letech snazeni...)
Jinak jsem se citila kazdy mesic...jakoze uz TO vyslo ... A ono prd...
@veronicka89 máme to prostě složité my ženy 😊
Mě teď nezbývá než počkat, zkusím zase za pár dní a uvidíme.
Díky moc všem
Já vždycky, když se cítila jinak tak nic a až jsem byla tak bych si vsadila, že nejsem..
Kočí nevidím opravdu nic. Co se týká,, vytoku,, z prsů může se spíš jednat o Galaktorea.
Nic nevidím... Ale chápu te, nám se zadařilo právě po 9 měsících snažení a věděla jsem to ještě před pozitivním testem, smrdělo mi syrové maso - málem jsem se pozvracela z tataraku a to ho miluju, říkám ježíš já jsem snad tehotna... Druhý den to tam bylo 😅jo a bolely mě prsa, fakt dost, nemohla jsem pomalu mít ani podprsenku, ale to jsem si spojila až zpětně... První slabe pozitivní test cca 5 dní před MS, tak 11-12 dní po ovulaci... Držím palce, ať to brzy vyjde
Mimochodem mooc doporučuju mamatest 🙂👍
@000000000000000000 opět nic. Negativní.
@jako_mala_holka děkuji moc, už jsem objednala přes internet 😊😊😊
Uvidím, neztrácím naději. Za pár dní bude jasno 😊

Ty fotky jsou hodne tmave neni videt vubec nic.kdy mas mit ms