9 měsíců snažení, asi už blázním. Vidíte něco?
Poprosím o radu
Dnes 24 DC, ovulaci už 3 měsíce nehlídám. Neměla jsem na to nervy.
Ale cítím se divně, jako u minulých těhotenství.
Tak jsem to zkusila. Na světle vidím ale....
Vidíte něco??
@madaki31 Je to hodně tmavé takže špatně vidět, ale osobně jsem také takhle brzo testovala dvakrát jsem tam měla viditelne čárky a pak to prostě odeslo se zpožděnou menstruaci ,pak jsem se na vše vykašlala testovala jsem asi po 3 týdnech co jsem to nedostala, k doktorce za další 2 a ted jsem v 29.tydnu.. vím že se to říká těžko když to miminko chcete ale prostě vypnete 🙂.. jinak jsme se snažili přes rok
Ano clovek uz pak blazni...jedina rada je nemyslet na to...( Ja 2x tehotna ...vzdy az po 2letech snazeni...)
@veronicka89 máme to prostě složité my ženy 😊
Mě teď nezbývá než počkat, zkusím zase za pár dní a uvidíme.
Díky moc všem
Já vždycky, když se cítila jinak tak nic a až jsem byla tak bych si vsadila, že nejsem..
Kočí nevidím opravdu nic. Co se týká,, vytoku,, z prsů může se spíš jednat o Galaktorea.
Nic nevidím... Ale chápu te, nám se zadařilo právě po 9 měsících snažení a věděla jsem to ještě před pozitivním testem, smrdělo mi syrové maso - málem jsem se pozvracela z tataraku a to ho miluju, říkám ježíš já jsem snad tehotna... Druhý den to tam bylo 😅jo a bolely mě prsa, fakt dost, nemohla jsem pomalu mít ani podprsenku, ale to jsem si spojila až zpětně... První slabe pozitivní test cca 5 dní před MS, tak 11-12 dní po ovulaci... Držím palce, ať to brzy vyjde
Mimochodem mooc doporučuju mamatest 🙂👍
@jako_mala_holka děkuji moc, už jsem objednala přes internet 😊😊😊
Uvidím, neztrácím naději. Za pár dní bude jasno 😊

Ty fotky jsou hodne tmave neni videt vubec nic.kdy mas mit ms