icon

Antikoncepce a zapomenutá dávka. Mohu otěhotnět touto cestou?

10. lis 2021

Dobrý den beru antikoncepci, ale zapomněla jsi vzít antikoncepci na konci 1.tydne. Teď mám pauzu a menstruace přišla. Včera jsem dělala přítele orálně. Po skončení jsem si utřela pusu rukou a pak se šla napít. Pak jsem si byla umýt ruce mýdlem a pak se znovu napít. Pak jsem si šla vyměnit tampon, ale před tím jsem se znovu šla napít znovu sáhla na tu flašku. Tampon jsem vzala a položila na umyvadlo a umyla si znovu ruce mýdlem. Moje otázka zní je možné že se nějaký sperma dostalo na tampon. Ještě když jsem si neumyla ruce a sáhla na tu flašku znovu? Děkuji za odpovědi

Strana
z2
petradt1986
11. lis 2021

@klokanka31 jooooo si vždy vzpomenu na toto😁😁😁😁

klokanka31
11. lis 2021

Mně to teď připomělo hlášku mého bratrance, když za mnou přiběhl vyděšený že moje mamka s jeho tátou budou mít dítě. Na můj dotaz jako proč, odpověděl že si právě dali pusu. Jenže jemu tehdy byly 4 roky. Je smutné že nějak podobně si otěhotnění představují někteří "dospělý" jedinci.

klokanka31
11. lis 2021

@petradt1986 To snad neee 🤣

mimi1004
11. lis 2021

@petradt1986
@klokanka31 I když toho bratrance omlouvá věk 😄

sticker
eviicka
11. lis 2021

Ne těhotná být nemůžeš, máš to v hlavě a opravdu bys podle dotazů - buď neksi na sexuální život zralá a nebo bys měla zvážit návštěvu psychologa, protože tvoje obavy jsou extrémní a iracionální, zvaž, jestli ti za tyto stresy ten sexuální život stojí...

Pro ostatní, co jí měli v sexuální naučit víc? Každá sexuální výchova je o tom, že nic není 100%. Že otěhotnět lze výjimečně i při MS a nebo případně při nekoitálních praktikách, takže pokud je pak mladá holka stresař, tak si vytvoří v hlavě problém raz dva. Netřeba se hned tady povyšovat a honit si ego...

klokanka31
11. lis 2021

@eviicka Tak nemá na chlapa ani sahat když se tak strašně bojí. Podle mě je to fakt případ pro psychiatra.

Strana
z2