Bazální teplota vysoká, přesto těhotenský test negativní
mám problém.... podle BT mám nejvyšší teploty v moji historii. Nikdy jsme nedoshla na teplotu 36,9 jako teď přesto mám TT negativní. Měli jste to někdo taky tak? Jsme z toho trochu v šoku, a tak by mě zajímalo jak jste na tom byli vy s měřením.... a jestli se to někomu stalo a končilo to MS nebo těhu... vyznačené OVU si nevšímejte, podle znaků mého těla byla 23DC.

@jirsin já s malou otěhotněla mezi svátky 🙂 tak přeji to samé... to byl krásný novoroční dáreček 🙂
@jirsin testnout? Nějak nevím či to má smysl ☹
Tak já mám dva dny zpoždění, plna očekávání jsem ráno testovala... a nic. Ani pididušíček. ☹
@veruska007 no.... to by už alespon dušík mohl být vidět 😖
No naděje umírá poslední ne? třeba si mimčo hraje na schovku 😀
@alzbeta.hod Tak u mě je MS v plné parádě, nemůžu se ani hnout z domu jak moc je silná ... zítra nasazuju clostík ...
Takže holky, příští testík dělám 24.12. to budu den před očekávanou MS a doufám, že tam konečně budou // 😀 😀 😀
@jirsin já chci taky clostík... posledně nám pomohl na poprve ☹ ale taky mi nadělil cystu 4cm velkou ☹
@jirsin na neboj pod stromeček budeš mít // 🙂 věřím tomu
@alzbeta.hod musím to zatukat, ale já zatím cystu nemám žádnou
Po clostíku mám vždycky tak 3-4 krásný folíky nad 20mm, doktor mi ďobne pregnyl a pak je to už na nás, ovulku teda cítím pořádně (kolikrát nemám přez bolesti na sexík ani chuť 😠 ) nasazuju pak 17-27.DC utroš a pak 27DC testík zda se zadařilo či nezadařilo...
@alzbeta.hod a co? testla jsi???
@jirsin já mám ovulku dost bolestivou každý měsíc... je to fakt hnusná bolest. Ale co se dá dělat. Mě po clostíku našel jen cystu a jeden tak nějak schopný folík ale viděl to tak že neotěhotním... a dal mi 2 měsíce na to aby cysta odešla.... no a já ještě ten měsíc byla těhulka 😀
jinak testovat nebudu až tak v pátek. Testovala jsme včera a nic tam nebylo ☹
@alzbeta.hod Třeba už je tam v pátek najdeš 😀
@jirsin dnes jsem 11DPO tak by to bylo asi fakt brzy
@alzbeta.hod TO JO, TAK TO BYCH TAKY JEŠTĚ POČKALA 😉
@jirsin jj nemám co ztratit... třeba do té doby dorazí MS
@alzbeta.hod Nedorazí 😉
@jirsin děkuji 🙂
@jirsin No, já čekala, že ráno dorazí ms nebo najdu //. A ani tak ani tak. Tak jsem z toho hrozně rozhozená. Ms nedorazila, BT je vysoká, čípek se nezkracuje, neotvírá, mám výtok jak v těhu, prsa mě bolí, malý mi pořád šahá na břicho a chce nosit (to byl vždycky můj těhotensky test 😉 ) a na testu ani pidináznak dušíka. Tak já nevím. Kdyby aspoň dorazila ms, tak vím na čem jsem. Chjo chjo, holky.
@veruska007
@alzbeta.hod
tak co holky testovatelky, jak jste na tom?
Tak já budu nakonec stimulovat puregonem místo clostíku ☹ to jsem na to teda zvědavá.... dneska píchám první dávečku 😕
@jirsin jejejej to nezávidím no hlavně aby se zadařilo 🙂, u mě dnes MS v plné síle takže test nehrozí 😀
@veruska007 bude déle ale určo bude // 🙂 já jsem tento cyklus opět na začátku koloběhu. MS mě navštívila 😀
@alzbeta.hod tak to budem pod stromečkem testíkovat spolu 🙂
Já mám za chvilku píchnout puregon, dali mi pero, ale bojim se 😖
@jirsin taky bych se bála brrrr, kamarádce to píchala sousedka 🙂 no já budu mít určo zas mega cyklus tak to budu testovat až po novém roce 😀
Holky, zas negativní. Já to nechápu. BT i čípek těhotenské, ostatní příznaky taky... jen ty // nikde. Ovulku jsem měla určitě 14. 10. No, chápete to? Mně by nevadila ani ms... jen kdybych už měla nějakou jistotu 😔
@veruska007 no jo, to by mě taky štvalo
Já jsem dnes 4DC, píchnutý 3.puregon a naprosto v pohodě, čekám na cca 10DC kdy se začnem s manžou intenzivně tulit 😀 Nejdřív teda kontrola na UTZ aby mi tam těch folíků nanearostlo moc 😒 a tulení mi nezakázali
@alzbeta.hod 😀
Mě je dneska mizerně, vaječníky bolí, hlava se motá ...mám za sebou 4. puregon a vůůůbec se mi nechce pokračovat ☹
@jirsin Ja se nakonec v patek vykaslala na mamatest 10, koupila jsem si v Tescu dva obycejne testy s citlivosti 40 a na obou mam dve krasne carecky 😉. Teda... dlouho me napinaly 😉, A vychvalovany mamatest si priste nekoupim. Mam pocit, ze v prvnim tehotenstvi jsem prave na tomto testu mela // az ve tretim mesici 😝 .
@veruska007 tak to je super 😀 já teda taky testovala s mamatestem jenže u mě to jistila MS
Takže jaký testi že si mám koupit pod stomeček? 😀 😀 😀
@jirsin Mám ten nejobyčejnější z Tesca. Poprvé mi kamarádka nutila mamatest a do 3. měsíce nic, vyhovoval mi Best2, ale na ten všude nadávají. Přitom mně vycházel super. V létě jsem měla // 10 DPO i s mamatestem, ale stejně to nedopadlo. Teď jsem měla ducha dva dny po očekávané ms, pět dní poté viditelné // ... kéž by to dopadlo!

no nevím...všechny příznaky mě ránu přešly ...
Když už, tak by se to mohlo pořádně rozjet at můžu do dalšího kola 😒 a další testík dělat "pod stromečkem"