Bojím se, že jsem těhotná
Potřebovala bych poradit od zkušených, beru prášky sidretela. 1 týden jsem jsi zapomněla úplně vzít jeden prášek z platicka poté jsem měla asi po 4 dnech z přítelem pohlavní styk nechráněný. Ejakuloval do mě. Teď jsem si až přečetla přívalový leták a tam se psalo ze jsem se po dobu 7 dnu měla chránit jinak a já se nechranila a v tu dobu jsem právě měla s přítelem pohlavní styk nechráněný myslíte že jsem v tom? Děkuji za rady 🙂
Stát se to může ale po jednom prášku to není zas tak velká pravděpodobnost. Tady mužem jen spekulovat jsi-nejsi. Kdy se to stalo, jestli je to aspoň deset dni tak bych to otestovala.
@popelka1984 právě že v přívalovém letaku psali že v prvním týdnu a posledním týdnu užívání je nejvyšší riziko otěhotnění. Takže test si udělám ale musím si počkat ještě pár dní, ale třeba dneska mě pobolivalo břicho v podbřišku, a jsem strašně unavená tak uvidíme.
Kdyby se po vynechání prášku mělo otěhotnět,tak sem byla těhotná snad neustálé bez přestávky 😉 Příbalové letáky jsou k ničemu. Samozřejmě mají povinnost informovat ale vůbec bych si s tím nelámala hlavu. Já brala HA ráno,odpoledne,večer.. no prostě jak sem si vzpomněla 😉 a nikdy nic. Jednou sem si vzala i 3 prášky najednou než sem zjistila,že je to blbost 🙂 Hlavně klid 😉 Byla by to opravdu mega náhoda. A navíc teď máš strach z těhotenství tak máš příznaky vsugerované. A naopak po vysazení HA je v prvních 3 měsících mnohem vyšší pravděpodobnost otěhotnět. Už mi to řeklo plno lidí a navíc i gynekoložky 😉
@monikaa_p Ano, myslím, že pak si to člověk vsugeruje ty příznaky... To by fakt musela být hodně velká náhoda.... Někdo po HA otěhotní hned a někdo má anovulační cyklus (já třeba měla anovulační cyklus ještě asi 1.5 roku po vysazení. Záleží jak to na každého působí a jak dlouho se to bere. Já brala prášky 10 let, takže jsem zázrak že hned otěhotním čekat nemohla. Sestřenka brala 1 rok a když vysadila, hned byla těhu... Ale jedním vynechaným práškem bych s nezabývala-až pokud bych to nedostala...
No, přívalový může být déšť, né leták....
Jejda mane . . 50/50 uvidíš později 😀 😀

No to určitě jsi