Bolest podbříšku po sexu
Zdravím píšu zde přes kamarádu a říkala že tu vždy poradíte 🙂 je mi 19 a mam takoví problém ....
no jde o to že po pohlavním styku když jsme skoušeli nejaké polohy s přítelem (s ochranou) no a po sexu jsem dostala křeče bylo mi na zvracení no a po 10 min to zkončilo ale nevolnost je stále :/ u 45min nevím o co jde a s přítelem jsme z toho vyjukaní. :/
MS mám dostat za +- 7-8 dní :/
Eště se nám to nestalo :/
Přítel je tam dole víc obdařenejší a měli jsme to tvrdě.
Předem děkuji za odpovědi 🙂 a ps: omlouvám se za chyby.
@delfinecek S ochranou se milujete pořád nebo nevyměnili jste značku? Pak by to mohla být ta alergie. Pokud je dole obdařenější a dělali jste to tvrdě a zkoušeli nové polohy, tak ti mohl šťouchnout někam 🙂. Mě se to občas stane, když zvolíme blbou polohu. Pak se trefí do močáku nebo někam a je mi pak divně, ale do druhého dne to zase přejde 🙂 ať je ti brzy lépe. Když to nepřestane, tak zajdi k lékaři.
Ahoj, já měla tento probém také po pohlavním styku jsem měla neskutečné křeče a bolesti v podbříšku, že jsem to musela řešit brufenama, po návštěvě gynekologa se ukázalo, že mám cisty, nic vážného, dostala jsem prášky na rozpuštění a při menstruaci se sražená krev vyplavila a bylo vše v pořádku, každopádně bych si tam být tebou zašla ať máš klid 🙂
@jitka0a
@terka_viktorka
Děkuji moc jste mi pomohli díky 🙂 a ano asi to bude neco takoveho radeji si zítra udělám test na tehotenství 🙂 a eště jednou děkuji 🙂
Mě se to stává taky občas, mám to od páteře. 😉

ahoj, ja byvam takova hodne bolava behem ovulace, nemohlo by byt? No a taky mam asi alergii na kondomy, to se teda projevuje palenim a bolenim uvnitr..ale jen na nektere druhy kondomu.