Křeče v podbřišku v 5tt

klara015
26. únor 2017

Ahoj holky jsem asi 4tt+5 a trapi me krece v podbrisku a pocit na zvraceni (jen kaslu zatim nezvracim) ,ale spis me vice zmahaj ty krece kere jsou nekdy opravdu velmi bolestive :( Take mam problem dojit si na velkou (sice jdu,ale jde to ztuha )a neodchazi mi vetry :(
Byla jsem hospitalizovana v nemovcnici s podezrenim na mimodelozni,ale to se neprokazalo a nyni uz jsem doma,ale trapi me ty krece :( Na nevolnost jsem dostala torecan cipky a na bricho espumisan a jeste jsem si koupila v lekarne probiotika.
Vzdy mi trosku zabere jemna masaz briska nebo teplejsi rucnik,ale bolesti jsou to hrozne. Prosim poradte co s tim :(

absintka19
26. únor 2017

Na krece muzes zkusit magnezium. Uvidis zda zabere. Co zabere jedne, nemusi druhe. Stejne tak jak nekdo ma v tehu prujem, jiny zacpu. Nekoho boli prsa, nekoho nic. Nekdo ma zacpu, nekdo bolest hlavy.
Zde do tebe nevidime, muzeme se jen domnivat. Pokud mas jine dotazy, byt tebou obratim se na sveho lekare/gynekologa. Stres uz takto na pocatku neni vhodny, kdyz si vezmes, ze do 40tt je jeste hromada casu. Take pro tvoje hubene krehke telicko to bude 'zahul'.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru