Ahoj holky.už jsem se tady ptala na možnost,že by ms přišla dvakrát za měsíc,když jednou už byla,ale trvala jen jeden den.Po skončení bylo moje tělo úplně v normálu,jenže mě už asi týden pobolívají znovu prsa.Byla jsem dneska na gyndě a nic nenašla,prý se stává,že ms neni někdy úplně normální a trvá třeba jen ten jeden den.Dělala mi i ultrazvuk a vaječníky a všechno je v pořádku.Pořád mi ale nejde do hlavy ta bolest prsou.Je tedy možné,že by na zjištění těhu bylo ještě brzy?Testík jsem si dělala pomalu před týdnem a nic.A četla jsem,že doktorka nemusí těhotenství v raném stádiu podle ultrazvuku zjistit,že je třeba ještě brzy.A nebo máte zkušenosti,že Vás prsa bolela z něčeho jiného?Pobolívá mě stále i břicho,ale ms jinak už podruhé taky nepřišla.Ptám se hlavně proto,abych nebláznila těhotenskýma testama a zbytečně 🙂 Předem Vám děkuji za odpovědi a omlouvám se,za ty hloupé otázky 😅 Ale mám práci,kde bych o toho mrňouska mohla přijít a to bych nerada 🙂
mojí kamarádce nezjistili těhu ani z krve... 😀 dokonce dostala vyvolávačku na ms a teď je ve 12 týdnu...😀 nechala bych to být byla bych v klidu a za týden třeba zkusila test! přeji hodně štěstí! a pokud neděláš v uranovým dole nebála bych se...