Bolest prsou po ovulaci a Clostilbegyt. Těhu?

crazynaa
30. zář 2015

Ahoj holky, beru Clostík, měla jsem bolestivou ovulaci, ale prsa mě nebolely, ovulace byla 23,24,25.9.2015 Od včera mě bolí prsa, a né, že bych měla výtok, ale takové bílé kousíčky, třeba po čůrání jako při mykoze, ale na tu to nevypadá. Test je sněhobílý :( Myslíte, že tak brzy po ovulaci by bylo případné těhu možné???? :( Prsa mě bolí tak na stranách :( Ne moc, ale cítím to.

werumka
30. zář 2015

To je normální. Po ovulaci se zvýší hladina progesteronu, stoupne bazální teplota, začnou bolet prsa, změní se hlen. Pokud bys byla těhotná, tak hladina progesteronu neklesne a menstruace nepřijde. Ale případné těhotenství můžeš testovat až tak 10. den po ovulaci, dřív to nemá cenu.

crazynaa
autor
30. zář 2015

Aha, a ja uz myslela, ze bolest prsou by mohla vestit tehu :/ MS mi sama nechodi, pichame Agolutin. V patek jdu k dr,tak se uvidi.

werumka
30. zář 2015

@crazynaa Pokud Ti menstruace jinak nechodí, tak to jsou pro Tebe nové situace. Ale pokud funguje ovulace, pak funguje právě i vzestup progesteronu. Ten produkuje žluté tělísko, které vzniká při ovulaci. Pokud by došlo k oplodnění, tak to žluté tělísko nezanikne a dál vyživuje plod. Pokud vajíčko oplodněné není, pak tělísko zanikne, progesteron klesne, prsa přestanou bolet a přijde menstruace. Samozřejmě, že i v těhotenství bolí prsa - ale před očekávanou menstruací se nedá říct, jestli je to těhotenstvím nebo ne.

crazynaa
autor
30. zář 2015

Brala jsem Clostyl a ovu dosla poprve. Tak jsem strasne zvedava a cekam co bude dal a dalsi cyklus, atd 🙂

werumka
30. zář 2015

@crazynaa Evidentně zabral, protože kdyby k ovulaci nedošlo, tak by nedošlo ani k tomuto. Jestli jsi otěhotněla poznáš až za pár dni. Asi bych testovala nejdřív v pondělí. Pokud jsi neotěhotněla, tak v rozmezí 10-16 (většinou 14) dní od ovulace přijde menstruace.

miskahonzik
6. bře 2016

@crazynaa Dobrý den, najela jsem na Vaší konverzaci, protože jsem na tom stejně jako vy!🙂 Akorát mě prsa nebolí po stranách, ale bolí mě hrozně bradavky, nedá se na ně skoro šáhnout, i když je přijedu, tak boli, prsa jsou natekla a břicho nafoukle, tak nevím! ALe test mi nevyšel, tak je by mě zajímalo, jak jste dopadla 🙂 Děkuji za odpověď 🙂 Hezký zbytek dne

123snazivka
9. bře 2016

@miskahonzik mam stejné příznaky. dneska jsem 30DC,MS nikde,tak dooouuufaaaam 😉

miskahonzik
9. bře 2016

@123snazivka Já to dneska dostala:( přeji hodně štěstí

crazynaa
autor
9. bře 2016

Holky ja to mela po kazde ovu. Ted jsem v 8tt, cekame dvojcatka. Preju moc moc stesticka

miskahonzik
10. bře 2016

@crazynaa Děkuji 🙂 A jak dlouho jste prášky brala než jste otěhotněla?🙂 jsme z toho hodně zklamaná,oc jsme s přítelem věřili :(.. Tak snad příští měsíc 🙂

crazynaa
autor
10. bře 2016

@miskahonzik ja jsem byla na iui, par kacek, a prvni pokus 🙂 clostil mi nepomohl

sandi777
10. bře 2016

@crazynaa clostil prý působí ještě pár měsíců po konci užívání, hodně otěhotnělo až po tom co ho přestaly užívat 😉 gratuluji

miskahonzik
10. bře 2016

@crazynaa takže na umělým.. 🙂 Tak hlavní je, že Vám to vyšlo 🙂 achjoo :(.. no uvidíme 🙂

miskahonzik
11. bře 2016

Tak jsem dnes začla brát další sérii clostylbegytu.. Tak uvidíme 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru