Bolest prsou, v podbřišku, výtok. Test negativní

zdenina21
10. led 2016

Ahoj holky mám dotaz bolí mě v podbřišku natekla a bolavá prsa výtok bez zápachu může to TT negativní MS by měla dorazit zítra jen já vždy cca 3az 4 před MS spinila a tenhle měsíc nic a vcera kapka krve v hlenu dnes proveden tt

leniczka23
10. led 2016

@zdenina21 Test by už nejspíš něco ukázal, takže spíš těhotná nebudeš a přijde ta mrška, ale záleží kdy máš ovulaci, takže nezbývá než počkat a případně zase testovat za pár dní..Držím palce ať ti to vyjde jak chceš..

xenona
10. led 2016

Já to poznala na prsou, bolela víc než před menstruací, hlavně bradavky. Udělala jsem si test a byly tam 2 slabé čárky, menstruaci jsem očekávala za cca 5 dní.

kikidii
11. led 2016

Gyndař říkal, že do 8 týdne těhotenství se na testu nemusí nic ukázat, že je to celkem běžný, a spousta těhotných to potvrdily. Já mám týden zpoždění a test ze včerejška negativní. Další dělám až zas o víkendu, dřív to podle mě nemá cenu.

xenona
11. led 2016

Já dělala u 1. těhu test, když mi meškala menstruace 2 dny a byl pozitivní. Prsa mě dost bolely. Teď jsem to zjistili ještě před termínem, taky podle prsou. Tak držím palce ať se zadaří, u každé je to jinak.

carodejkasnu
21. led 2016

Ja stále čekám na MS uz mešká😉 projistotu test a negativní. Výrok bílý a spíš hrudkovitý podezření na kvasinky hned jsem zahájila léčbu tabletkou. Posledni dobou vetsi unava( v úvahu i stres a málo spanku) zvláštní stejná chuť po jídle. V období ovulaci zvýšená chut na sex a nateklejsi prsa cca před 7 dny. Teď v poho. A od tohoto víkendu trápení s močákem a bolest na práva strane.V plánu znovu test popř.gynda

tamarakralova
3. únor 2022

Skoda, že už tady zadavatelka není. Holky JAK vás bolela prsa? Dnes jsem 28DC, na TT velmi slabá duchařina (musí se lehce naklonit), ale v podbřišku křeče , žaludek na vodě, ale hlavně mám tlak v prsou. Přirovnala bych to k bolesti - takovému pálení při kojení a nalévání prsou.

Žaludek na vodě u mě není směrodatný, já dřív i zvracela ve dnech cyklu (bolesti, hormony, nevím nějak dohromady).

Děkuji 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru