Ledviny bych měla mít v pořádku, se zády taky nic nemám. Přesto mě už dva dny lehce pobolívá jakoby pravá ledvina, resp. pravý bok. V životě jsem to nezažila... Myslíte, že to může znamenat počínající těhotenství?
☹
😀
@denousek - a dělal ti dr. ultrazvuk? Těch ledvin? Jestli ta ledvina ,,neměstná" - tzn. jestli se jakoby nenafukuje.. Je tady téma - v těhotenství..
https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/mate-zku...
Ale to jsou většinou velké bolesti!!
@hancazivocich ne nedelal 🙂 rekla jsem mu to na kontrole jestli myslis gyndare u obvodní jsem nebyla...bouchal mi do zad jestli me to boli ale nebolelo... ted uz je to lepsi vic piju a nosim ledvinovy pas...tak snad to bude dobré..
a mě to během 14 dní taky přešlo,... už mě to nebolí a nijak jsem to ani nemusela naštěstí řešit,... 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
ahoj tak vidim ze nikdo nic to je skoda... taky by me zajimalo proc me boli pravy bok jakoby taky u ledvin .-( z krevnich testu dr zjistil ze malo piju a mam vic pit muze to byt tim?muze byt jeste ze?prosim poradte