Bolest v podbřišku a hnědý výtok po prvním sexu

adelka210
6. led 2014

Je mi 14, za měsíc 15. Ano, vím, že nic horší ani být nemůže. Ale přišla jsem o panenství. Byla jsem zamilovaná. A on mě chtěl jen odpanit a odejít. Udělal se mi na podbříško a tvrdí, že do mě to nedal. Ale já se strašně bojím. Po sexu jsem krvácela. Ale to je normální. Ale od té doby, mám hnědé výtoky a bolest v podbříšku, jakobych to měla dostat, jenže dostat měsíčky mám až 22. ledna. Vyspal se se mnou v sobotu. Může se to stát?

saminomimino
6. led 2014

Já taky přišla o panenství v 15,nevidím na tom nic divného,ale s mojí láskou,ne jen tak,jinak krvácení po prvním styku je normální,hnědý výtok neznám ano bolest,došla bych si na gyndu..

kamilka007
6. led 2014

Adelko, stane se, já taky neměla napoprvé žádný "zázrak". 🙂 Krvácela jsem teda fest, ještě i několik dní po tom a hnědý (tedy slabounce krvavý) výtok jsem pak měla týdny a po každém dalším pokusu taky.
Od soboty jsou to jen dva dny, takže ta bolest určitě nebude zahnízďování vajíčka, to jsem měla u obou dětí až 7./8. den po početí, ale na tu gyndu si zajdi kvůli sobě - bude to nepříjemné vzhledem k tvému věku, ale lepší být zpovídaná a lynčovaná, než něco zanedbat a nedejbože později třeba nemoct mít děti. Držím pěsti, a příště si líp vybírej. 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru