icon

Bolest zad a vaječníků, ale menstruace nikde

bajculka
8. dub 2015

Zdravím děvčata 🙂 mám 5dní zpoždění u mě nic neobvyklého. Včera večer intenzivní bolest vaječníků a zad ale MS pořád nikde. Těhu test jsem dělala včera a byl negativní. Myslíte že mám ještě několik dní počkat a pak test opakovat? Děkuji za vaše názory 🙂

Strana
z4
bajculka
autor
16. dub 2015

Taaakže sex proběhl včera vvečertak uvidime 😀 doufam ze uz to prijde kdyz mi na tváři vyrašil takovej krasnej uhr! 😀 😀

hanyzka11
16. dub 2015

@bajculka to jsem teda zvědavá :D jsi jako řekla chlapovi: zlato, jdem na to, protože jinak to nedostanu :D

bajculka
autor
16. dub 2015

Neeee nic jsem mu neřekla 😀 proste hup a bylo 😀

hanyzka11
16. dub 2015

@bajculka 🙂 a jak dlouho plánuješ čekat, než půjdeš k doktorovi? 14 dní mi přijde dost. ale zase já to mám docela pravidelné, takže nevím

bajculka
autor
16. dub 2015

No to ja prave nevim kdy pujdu, mela bych jit az bude ovulace ale kdyz neprijde ms tak vubec nevim. Pockala bych třeba do konce měsíce. Obcas mw poboliva podbrisek ale proste nic. Minulý měsíc prisla tak jak mela a najednou nic :-/ :(

bajculka
autor
17. dub 2015

Dnešní těhu test negativní, pořád se nic neděje akorát mě trochu bolí prsa ☹

hanyzka11
18. dub 2015

@bajculka hmm, tak to je blbý. bude to chtít další sex :D

lucina90
21. dub 2015

@bajculka a jak máš často ms? Já bych už k dr šla 🙂 kdyby něco tak už to uvidí a když ne, tak ti píchne vyvolávačku...

bajculka
autor
21. dub 2015

@lucina90 pořád nic 😖 podbřišek občas bolí a i prsa. Mám to pokaždé jinak (mám Polycystické vaječníky) ale vždy dorazila jak cca měla ale tenhle měsíc prostě nic 😢 zítra zavolám na gyndu

hanyzka11
22. dub 2015

@bajculka jj, už to trvá dlouho. stejně si myslím, že řekne, ať přijdeš. tak pak informuj. držím palce, ať jsi ok.

bajculka
autor
22. dub 2015

@hanyzka11 to bys nevěřila..... ráno vstanu, volám na gyndu objednala mě na 13.5 protože má plno a hodinu po telefonátu jsem to dostala no neni to jak naschvál? stejně na gyndu musim kvůlu ovulaci :D tak se jen přeobjednám o pár dní dřív :D

hanyzka11
23. dub 2015

@bajculka no tak vidíš. nakonec dorazila, mrška jedna. tak snad to příště klapne. ale přijde mi to pěkně pozdě takový objednání :(

bajculka
autor
23. dub 2015

@hanyzka11 ano je to pozde, jsem zvedava co mi rekne az ji zase zavolam a reknu ji ze potrebuju 4,5 nebo 6 května na kontrolu jestli mam ovulaci :D

hanyzka11
24. dub 2015

@bajculka a když tam půjdeš bez objednání, tak tě nevezme? u nás když si počkáš, tak se dočkáš. sice třeba 2 hodiny, ale vezmou tě

bajculka
autor
24. dub 2015

Noooo to nevim. Uz jsem tam volala a objednala me mimo ordinační hodiny jak maji plno 🙂 apon ze tak 🙂

lucina90
25. dub 2015

@bajculka tak super, aspoň už víš. Asi ty vaječníky nějak zlobily :😀 holky já už vážně uvažuji nad tím, že na dobu po ms a před ms budu nosit slipové vložky 😀 protože jak to ze mě teče, to fakt není možný 😀 máte to taky tak okolo ovulace?

bajculka
autor
25. dub 2015

@lucina90 Abych pravdu rekla tak nevim, tohle nejak nesleduju 😀

lucina90
27. dub 2015

@bajculka já bych to taky nesledovala..ale když to teče jak voda a nemůžu to ovlivnit 😀

bajculka
autor
27. dub 2015

😀 tak se na to taky zkusim zaměřit 😀 každopádně si asi udelam dalsi test, pripadam si porad takova nafoukla, unavena a porad me boli hlava, prijde mi ze mam i vetsi bricho ale asi si to mmoza vsechno vsugerovavam 😀

lucina90
29. dub 2015

Ale ms si měla ne?

bajculka
autor
29. dub 2015

Jojo mela 🙂

lucina90
2. kvě 2015

@bajculka hmm divný. A co test, už jsi zkoušela?

bajculka
autor
2. kvě 2015

Jojo delala a nic :-/ porad mam zaludek na vode, mota se mi hlava a mam pocit na zvracení a jsem pořád takova nafoukla tak nevim uvidime co rekne ve středu na gynde 🙂

lucina90
4. kvě 2015

@bajculka tak to jsem teda zvědavá 🙂

hanyzka11
5. kvě 2015

@bajculka i já jsem zvědavá, určitě pak napiš, jak jsi dopadla na té prohlídce

bajculka
autor
5. kvě 2015

@lucina90 @hanyzka11 Jste víc zvědavé než já :D nebojte zítra večer napíšu 🙂

bajculka
autor
6. kvě 2015

@lucinka90 @hanyzka11 taakze holky.... ovulace která by mel ted probihat tak neprobiha :( tehu nejsem. Takze? V utery další návštěva gynekologa jestli uz ovuluju, ovu muze byt zpozdena tim jak jsem mela zpozdenou ms.

zanynasl
7. kvě 2015

Ahoj 🙂 chci se zeptat... pokud nekterou z vas bolely prsa kde se bolest projevovala? Citim tlaky na bocich prsou ale prijde mi to spis jako bolest svalu nikoli primo prsou 🙂 a bolesti v brisku mam uz pres tyden. Porad slysim ze jsem podchlazena ale tohle je dost jina bolest :P neustale pichani v podbrisku a dnes jsem nemohla spat skoro ani minutu ( nevim duvod) mozna ta obrinafoukla vec ktera se mi objevila na brichu :D

hanyzka11
7. kvě 2015

@bajculka asi blbej dotaz, ale jak se u doktora pozná ovulace: na ultrazvuku nebo jak? nemám s tím zkušenost. třeba kamoška měla úplně bezovulační cykly. jak to ta doktorka pozná? díky

hanyzka11
7. kvě 2015

@zanynasl obrinafoukla vec na brichu? promin, nechápu

Strana
z4