Bolest zad a vaječníků, ale menstruace nikde
Zdravím děvčata 🙂 mám 5dní zpoždění u mě nic neobvyklého. Včera večer intenzivní bolest vaječníků a zad ale MS pořád nikde. Těhu test jsem dělala včera a byl negativní. Myslíte že mám ještě několik dní počkat a pak test opakovat? Děkuji za vaše názory 🙂
Neeee nic jsem mu neřekla 😀 proste hup a bylo 😀
No to ja prave nevim kdy pujdu, mela bych jit az bude ovulace ale kdyz neprijde ms tak vubec nevim. Pockala bych třeba do konce měsíce. Obcas mw poboliva podbrisek ale proste nic. Minulý měsíc prisla tak jak mela a najednou nic :-/ :(
Dnešní těhu test negativní, pořád se nic neděje akorát mě trochu bolí prsa ☹
Noooo to nevim. Uz jsem tam volala a objednala me mimo ordinační hodiny jak maji plno 🙂 apon ze tak 🙂
😀 tak se na to taky zkusim zaměřit 😀 každopádně si asi udelam dalsi test, pripadam si porad takova nafoukla, unavena a porad me boli hlava, prijde mi ze mam i vetsi bricho ale asi si to mmoza vsechno vsugerovavam 😀
Ale ms si měla ne?
Jojo mela 🙂
Jojo delala a nic :-/ porad mam zaludek na vode, mota se mi hlava a mam pocit na zvracení a jsem pořád takova nafoukla tak nevim uvidime co rekne ve středu na gynde 🙂
Ahoj 🙂 chci se zeptat... pokud nekterou z vas bolely prsa kde se bolest projevovala? Citim tlaky na bocich prsou ale prijde mi to spis jako bolest svalu nikoli primo prsou 🙂 a bolesti v brisku mam uz pres tyden. Porad slysim ze jsem podchlazena ale tohle je dost jina bolest :P neustale pichani v podbrisku a dnes jsem nemohla spat skoro ani minutu ( nevim duvod) mozna ta obrinafoukla vec ktera se mi objevila na brichu :D

Taaakže sex proběhl včera vvečertak uvidime 😀 doufam ze uz to prijde kdyz mi na tváři vyrašil takovej krasnej uhr! 😀 😀