Bolesti podbřišku 8DPO, měla jste některá takové?
Ahoj Holky chci se vas zeptat jsem dnes 8DPO a 28dc . Uz 3 dny meobcas boli podbrisek. ALe dnes me boli cely podbrisek jako bych ho mela namozeny obcas k tomu tupa bolest na pravo a nalevo. Mela jste to nektera?
@simkaaac ahojky myslim ze 5dc je jeste brzy :(
@gabriella9092 Ahoj, taky si myslím :(
@simkaaac ale treba budes prekvapena 🙂 nemysli na to pak test ukaze 🙂
@gabriella9092 to je právě to.....nemyslet na to 🙂
@simkaaac me to rikwj jsem.taky par dni po ovu 😀
@gabriella9092: ach jo...to je děs, co? 😀 Tak snad nám to vyjde 😉
@simkaaac snad jo!!! Ja jsem 2dpo a jak dlouho se snazite?
hele u mě je to trochu složitější...mám endometriozu a před 4 rokama jsem byla na laparoskopii, hned po operaci jsem měla recidivu a pak následovala 2 letá hormonální léčba. Nejprve mi pozastavovali činnost vaječníků ...po této léčbě se zase naopak vaječníkům nechtělo pracovat...takže zase prášky na to, aby začaly pracovat....a teď je to 1-2 roky kdy to vypadá,že je to snad ok....a celou tu dobu nic neberu a nechávali jsme to na přírodě...a teď je to první měsíc kdy si hlídám OVU a tak 🙂
A Vy?
@simkaaac ty brdo klobouk dolů ;) já už jednoho cvrčka mam a teď po vysazení tělíska se snažíme druhy cyklus 🙂
Tak to jo....ono to člověk asi tak nehrotí, když už doma jedno dítě má 🙂
@simkaaac noo jako chteli bychom uz mam rodicak jen necely rok 😀
drzim ti palecky, ja mam taky ovu 20DC, ted jsem 26DC (jenze ms chodí 27), zatím jsem to s dr. neresila, jinak mam jeden vejcovod a endometirozu a s tim vsim mam dve deti (a snažíme se ještě o treti)n
Ahoj holky, snad se k Vám můžu přidat 🙂 Před Vánocemi jsem měla zamlklé těhu ☹ , tak jsem to těžko zvládala a byla zklamaná, ale mám doma již dvě krásné holčičky, které mě rozveselovaly a ty by tedy chtěly strašně bratříčka 🙂 Museli jsem počkat tři měsíce, takže od dubna se snažíme, ale zatím nic. Nedávno mi doktor doporučil brát INOFOLIC, že se jim hodně osvědčil, tak uvidíme, mám již jedno balení vybrané, tak třeba to vyjde 😉 Měsíčky mají dojít ve středu.Jinak jsme se snažili během OVU. Zatím mě jen trochu každý den pobolívá v podbřišku a trochu prsa, ale nějak tomu nevěnuji pozornost, předcházející měsíce jsem se pořád kontrolovala a pak byla zklamaná když MEN.dorazila 🙄
Všem Vám holky přeji aby jste na těch svých testících brzy viděli dvě čárečky 😵
Ahoj, to občas mívám, když mám bolestivou ovulaci, tak mě až do menstruace pobolívá vaječník, zvlášť když mám plný močový měchýř. Jakmile to dostanu, bolest ustoupí.
Jelikož si dneska kamarádka dělala TT a vyšlo ji to pozitivně..(.a to se ani nesnažili :D ) tak mi to nedalo a taky sem si jeden udělala. Jsem 8 den po OVU a samozřejmě,že test byl sněhobílý 🙂 Stále mě bolí prsa, stále mě bolí břicho (jednou mě píchne skoro až v žaludku, jindy mě bolí pravý vaječník a jindy dole jakoby močák), ale jak už se tady několikrát psalo..je to jako před MS a jelikož bych to měla o víkendu někdy dostat (zpětně jsem počítala zjistila jsem že mám cyklus mezi 28-30 ) Mívám teď ještě takové slabé nevolnosti , kdy nevím, jestli mi je na zvracení a nebo jestli mám hlad 🙂 Doufám, že ta mrcha nepřijde, ale už se začínám smiřovat s tím, že to jsou předmenstruační bolesti...chjo
Třeba ne nezoufej 🙂
Tak holky, dnes bych měla dostat MS, ale zatím nic.Včera mě celý den bolela hlava a před chvíli mě začal pobolívat podbřišek, tak jsem zvědavá jestli ta otrava dorazí, či ne. No kéž by nedorazila 🙂
@hanisekk to vypada slibně! Já bych už testovala :D
Ahoj, taky se přidám k diskuzi, asi od 3. DPO doteď mě pořád bolí podbřišek (už je to teda asi 12 dní po sobě), MS bych měla dostat v pátek tak uvidím, Ale bolí každý den, tlačí, brní, občas píchne, vpravo i vlevo, ani to nejde popsat a občas mi přijde i bolestivější sex.
@gabriella9092 Tak jsem to dnes nevydržela a udělala si test pokud vidím dobře jsou tam dvě // 🙂 Tak hlavní je aby vše šlo, tak jak má a bylo vše v pořádku!!!!!
Tak to je super! Moc gratuluju ! 🙂
Je to sice ještě slabé, ale tak zpoždění mám jen jeden den, tak snad bude druhá čárečka postupem času sílit 🙂 Moc bych si přála, aby bylo vše již dobré a vyšlo to. Holky držte palečky 😉
@gabriella9092 Moc děkuji 🙂 Mám strašnou radost 🙂
@hanisekk to ti verim! 🙂 snad i ja budu za chvili mit 🙂
Moc gratuluji...drzim palce at je vse v poradku!
@gabriella9092 Já jsem zhruba před měsícem začala brát INOFOLIC, který mi můj doktor doporučil a hned to vyšlo. Přeji Ti aby to také brzy vyšlo.
Simkaaac - děkuji a ty palečky budu potřebovat, ať je konečně vše v pořádku.
@hanisekk Velká gratulace, snad bude čárka sílit a bude všechno v pořádku 🙂

5. den po ovulaci. Bolesti začaly pár dní před OVU a do teď nepřestaly, i když je to trochu jiné. Nejčastěji mě bolí jakoby pravý vaječník (více při močení) a párkrát se stalo,že mě to bolelo dole uprostřed, k tomu mě bolí i záda a co se prsou týče, tak mám jen citlivější bradavky a zdají se mi být plnější. Pořád mám nafouklé břicho, nebo pocit nafouklého břicha.Myslím si ale, že se jen moc sleduju a a psychika si se mnou hraje. Mám to dostat příští neděli.