icon

Bolesti podbřišku, zpožděná MS, testy negativní

linduskap
27. srp 2014

Ahojky holky,jak jsem uz jinde psala...tak se s přitelem snazime o miminko...Při mazleni jsme ovulku stihli....od té doby mi je divne ( taková jiná jsem) .... Ale o to nejde..mám tři dny zpoždění, co u me neni proste zvykem...testy mám ale negativní...holky zlaty,včera mě večer chytla bolest podbrisku,že jsem si myslela,že snad probehnu zdi k sousedům...myslím si,že nejsem při tom žádné velké bebicko :D ...s uhnizdovanim to podle me nemá nic společného...máte někdo takovou zkusenost? Může se to spojovat s tehotenstvim?

lucienov
27. srp 2014

Ahoj ja mela neco podobneho nevedela jsem ze jsem tehotna byli jsme na dovolene u more a vzdy vecer strasny bolesti v podbrisku jako kdybych mela dostat ms vzdy jsem si vzala prasek a pak to preslo trvalo to celou dovolenou 14 dni potom mi to bylo už podezrele udelala jsem si ponavratu domu test a šup byli tam dve carky🙂 a bolesti prestaly🙂 🙂 🙂

luckakaja
27. srp 2014

Ahoj,na test bych se uplne nespolehala.Taky mi vysel negativni a pritom jsem tehotna byla.Vysel mi az druhej..a bolesti jsem mela,ale slaby-jak pred MS..tak drzim palce 😉

nicolenic
27. srp 2014

Ahoj, řeším momentálně stejný problém..Běžně mám cyklus 32-33 dní, dnes už je to 38 a MS nikde..Jsem pořád unavená, prospala bych den , pálí mě žáha , mám takový nateklý, plný prsa, a pár dní mě pobolívá v podbříšku, spíš pravý vaječník,křeče nebo pýchání..Včera 15 dní po styku jsem si dělala mamatest 10 a negativní..Ovšem MS stále nikde a křeče nepovolily..Ale není to jak před MS, jsou jiné..Tak nevím co si myslet ..