Bolesti, tlak v podbřišku. Čím to může být?
Ahojky holky tehotensky test jsem si delala 6 dni po zpozdeni MS (citlivost 10). Vysel negativni ☹ Bolesti prsou temer vymyzely, avsak bradavky zacali byt citlive. Ale co me opravdu trapi je, ze me boliv podbrisku (vice na leve strane a uprostred)je to takova pichlava bolest a chvilemi i tlak. Dnes je to uz 8 dni zpozdeni MS. MS nikde ale obevil se mi vytok. Jeste musim dodat ze sem byla 4 dny s pritelem nekolikrat jsme soulozily, tak jestli to nemuze byt tim... Je mozne, ze nekomu toto prijde trapne, ale bohuzel nevim cim to muze byt a nechce se mi hnedka letet k lekari. Budu moc rada za vase nazory...
@sojca Ahoj, pokud máš bolesti a nevíš, co to je...tak si myslím, že by bylo lepší navštívit lékaře.
Může to být mimoděložní těhotenství, zánět, nastydlé vaječníky... prakticky cokoliv.
Já teda nevím, ale nějak nechápu, proč s bolestí nejdeš k lékaři 😉, přece když nevíš, co to může být, tak od toho jsou tu právě ti lékaři....
Držím pěsti, ať to není nic vážného.
taky radím lékaře. Může to být cokoli, třeba i opožděná ovulace, zánět močového měchýře, atypický slepák ... a včechno, co bylo zmíněno dřív.
Moc vam dekuji, pujdu k lekari ale az ve ctvrtek ... jen sem chtela slyset nazor co by to mohlo tak byt ☹ zda to neni treba priznak tehotenstvi nebo tak neco ☹
@sonicata me prave poboliva v podbrisku jen kdyz to mam dostat... ale MS nikde... a testy jsou negativni i ty nejcitlivejsi ☹ Jen se bojim toho ze pujdu k lekari s bolestma a pri vysetreni mi pani doktorka bude sahat na bricho a jako na potvoru mě to nebude bolet a ona si bude myslet ze sem nejaky debil, jtery jen otravuje ☹
@sojca to si určo nebude myslet podle mě si bude myslet , že si žena které na sobě záleží 🙂 Takhle to neber vůbec ! Podívej oni zato dostávají korunky takže ona si tě velice ráda proklepne 🙂A hlavně žádnej doktor si nevezme na triko když mu tam přijde snažilka bez MS a s bolestma podbřišku aby s tebou nic nedělal ! Tomu věř 😠 Fakt neboj se a jdi k doktoru od toho jsou 🙂
Ahoj, chtěla jsem se zeptat a poprosit o radu. Mám 5 dní opožděnou menstruaci a na levé straně mě jakoby píchá v oblasti vaječníků a v podbřišku mám slabý tlak a mám takový tuhý bílý výtok. Nevěděly by jste, co by to mohlo být? Moc děkuji!
@kristykabelova zkusila si test ?
@kristykabelova no taky bych v první řadě zkusila tt

Ahojky holky prosim nemohla by ste mi nejaka poradit??? 😢