icon

Bolesti v podbřišku, jsem těhotná?

dendaf
29. črc 2014

Ahoj, s manželem jsme se rozhodli pro miminko a po domluvě s doktorkou jsem vysadila antikoncepci. V pátek jsem měla ovulaci a od včera mám bodavé bolesti v podbřišku. Myslela jsem si, že se z toho vyspím a bude to dobré, ale bolelo to i přes noc a dnes celý den opět. Občas to na chvilenku přejde, ale vždy se to vrátí. Nemám vůbec žádné zkušenosti, mohla bych tedy poprosit o vaše rady a zkušenosti, než poletím vyděšená k lékaři. Předem moc děkuji 🙂

andysekp
29. črc 2014

Ahojky,ja to po vysazeni taky tak mela,byla to ovulka,poznala jsem to vytokem a bolestma v podbrisku a nebo se jen telo musi vzpamatovat ;)

sarkad2856
29. črc 2014

@dendaf Ahoj,pokud byla ovu v pátek, a sex byl taky,bolesti by mohly znamenat uhnizdování vajíčka.což je normální,test má cenu dělat tak cca 10 - 12 dní po ovu už by mohla něco udělat do te doby asi čekat.Nebo si zajít koncem týdne na krev a podle hladiny HCG uvidíš 🙂

dendaf
autor
1. srp 2014

@sarkad2856 Děkuji za odpov

sarkad2856
1. srp 2014

@dendaf nz , at to dobře dopadne 😉 pak dej vědět

dendaf
autor
1. srp 2014

@sarkad2856 Děkuji za odpověď dnes bolest pomalu ustava ale stake beham na zachod a cele odpoledne mi je na omdleni tak jsem zvědavá ale nerada bych si delala falesne nadeje

scales
10. srp 2014

ahoj, ja mám presne ten istý problém. S priateľom mávame 3 mesiace nechránený styk, no snaží sa dávať si pozor i keď mám občas pocit že niečo ujde. Asi 2 dni pred ovu sme mali taktiež no a od dňa ovulácie čo bolo 1.8. pociťujem stále pichanie v podbrušku niekedy intenzívnejšie, inokedy slabšia a niekedy vôbec. Začala som mať aj strach či to nie je cysta. Najprv ma bolel ľavý vaječník a teraz to prešlo do podbruška. Prsia ma zatiaľ nebolia. Ja mám 32 dňový cyklus, tak MS očakávam tak od zajtra až do piatku.
@dendaf ty si mrchu už dostala?

dendaf
autor
10. srp 2014

@scales Ahojda, MS jsem měla dostat ve čtvrtek a stále nic, v pátek jsem si udělala test a byla tam jen jedna čárka, potvora :( tak nevím čím to je ještě pár dní počkám a pak se uvidí, když tak budu muset k doktorce.

scales
10. srp 2014

lebo ja som mala antikoncepciu veľa rokov a vysadila som ju pred 4 mesiacmi a s priateľom máme prerušovaný styk bez ochrany. A tri mesiace po tom ako som ju vysadila som presne vedela ktorý deň v mesiaci mám ovu lebo ma pichá vo vaječníku. Preto som tento mesiac mimo z toho že aj po prebehnutej ovulke ma v ňom a v podbrušku tak ťahavo pichá a to je už 9 dní po nej :(
Máš aj iné príznaky?
@dendaf

dendaf
autor
12. srp 2014

@scales ahoda, dalsi příznaky na sobě nepozoruji jen mozna trosku vetsi unava coz sle muze byt tteba jen z prrace a od vcera me boli zada. Mam s bolesti uad problemy uz od skoly ale ted byl dlouho klid tak minimalne 2 roky. Jinak spozdeni mam jiz 5 dnu aa stale nic na obzoru