Bolesti zad na začátku těhotenství. Jsou možné?
Ahojky, mám 5 dní do MS a protože mi bylo tak nějak jinak, zkusila jsem test, který je pozitivní. Občas mně píchne v podbřišku, ale jsou možné silné bolesti zad na začátku těhotenství? Z předchozích těhotenství to neznám, tak mne to trochu děsí,mívám to tak při menses, tak stále čekám, jestli přeci jen nedorazí.. mimčo jsme moc v tuto dobu neplánovali..

Me taky bolela zada ale asi vramci pms☺️Kazdopadne me to pak hned preslo ☺️Pak uz mi bylo jen blbe a bolala prsa.a takova dalnice 5 dni pred ms ? Slusny😂
Také jsem tohle těhotenství měla bolesti zad, hlavně v kříži. Myslela jsem že se nezadarilo a že přijde ms. Asi v 7 týdnu to přešlo.
Jinak mě také překvapila intenzita testu před ms. 🤔😊
A kdy jsi měla ovulku, že máš takovou dálnici? 😉 A gratuluji ❤️🍀 Já to právě také (blbec nedočkavec) zkoušela před MS a sněhobílo, tak čekám, dnes jsem teprve první den po MS..
@lusiana777 děkuji 🙂 já tu ovulku moc nehlídám, někdy to na sobě poznám, teď vůbec nic , podle kalendáře v mobilu před 12 dny, ale moc se mi to nezdá 😁
@emillyhk děkuji 🙂 ta,, dálnice,, mně trochu vyděsila, nečekala jsem to
@andycr děkuji, uklidnilo mně, že v tom nejsem sama a snad to brzy odezní 🙂
Kamarádka měla dálnici u dvojčátek 😉 jinak ano, já měla bolesti zad v prvních týdnech takové, že jsem skončila na pohotovosti. Prý hormonální změny. Přešlo to cca v 10 týdnu. Pak chvíli pauza a pak zase, ale to už bylo zase spíše tíhou.
Jak máš dlouhé cykly, že máš takové dálnice tolik dnů před těhu?
Já měla u staršího něco podobného a vše v pořádku
@priefi mám 30 - 31 dní, začala jsem před dvěma měsíci pít kontryhel na zkrácení cyklu, ale zatím jsem změnu nezaznamenala 🙂
Teď koukám, co jsem to napsala, ne před těhu, ale před ms 🙈 jsem jelito, fakt 😂
@priefi já to pochopila😄

Gratuluju 😊
K tvému dotazu - já to tak měla, od začátku mě bolela záda, hlavně v kříži. Týden jsem si myslela, že je to z toho, jak jsem uklouzla na schodech... Bohužel mi to vydrželo celý první trimestr. Bolesti v podbřišku jsem přikládala blížící se MS. My se sice o mimčo aktivně snažili, ale že se podaří na první dobrou, to mě fakt nenapadlo 😂 A teda takovou dálnici jsem měla na testu až tak týden po zpoždění 😉😄