Záleží kolikátý dpo jsi. Když je to na počátku,je lepší ranní moč,kvůli tomu,že je koncentrovanejsi. Já slabou čárku vidím,tak zkus ještě jeden cca za 2dny a to by mělo být silnější. Já testovala 3dny před očekávanou ms,odpoledne a byl tam silnější duch,následující dny už čárka. A teď mi tady ten "duch" lítá a zkouší,co vydržím 😂
@lachtanice86
@amazonkajanik ten je delany vecer . Nechala jsem ho v kelímku a rano byl takto ze je tam i druhá čárka. Proto me zajima zda se druha carka zabarvi po nekolika hodinach i kdyz nejsem tehu . Nevim zda je mozne zabarvení druhe carky i bez možného těhotenství. Nesetkala jsem se s tim. Zkusím jeste jeden test rano. Kdyz jsem si delala tennto co jsem fotila byla tam prave jen jedna čárka a rano takto. .
Takže byl přes noc v moči? Jako, výsledek se bere,pokud se to ukáže do 5min. Déle už je neplatné. V návodu je přesně uvedeno,namočit po dobu 30vteřin,položit na suché místo a vyčkat. Jinak,druhá slabá čárka,když se ukázala po limitu a já měla třeba 14dní zpoždění ,tak to bylo neprosperujici a odešlo to s ms
Tak v tom případě to vubec neberu v potaz. Mas ho odecitat do tech minut co tam píšou, na výsledek po x hodinách bych nebrala ohled.
Test se odečítá do 5 minut, vše co se tam objeví potom není moc směrodatné. Být tebou, zkusím zítra ráno další a pokud tam opět něco bude vypada to nadějně.
Výsledek po x hodinách je neplatný
Jak se píše výše, zkusila bych ještě jeden neboť po nějakém čase je ten test již neplatný. Správný výsledek ti ukáže hned potom, nebo po čase v jakém je napsáno v příbalovém letáku
Zkus si udelat radne test znovu ,namocit kratce a odecist vysledek ( presto nejake hcg v moci asi mas,jinak by se asi carka nezbarvila)..tak dej vedet co dalsi test👍
Potrebuju poradit je tam ta carka ci ne
Je tam ta carka ci ne,
@duchalebonie pozitivni👍
@verusch ne
@verusch tak já tam teda ducha vidím.. Je to z pozdějšího data koukám tak jak jsi na to? Já mám totiž stejný test podle barvy dělaný včera a taky jsem duchařila😁
@radka27101 taky jsem prave videla .. a jo nalonec to vyslo ..😁

Po kolika minutách si to fotila? Mi prijde ze ještě není ani nasakla moč až nahoru. Kolik dnů meska ms?