Bude mi 16 a jsem asi těhotná, co mám dělat?
ahojte,za měsíc mi bude 16 let a na krku mám svého 18ti letého přítele.teď mám ale strach, že k němu přibude i miminko ☹ nic jsme neplánovali ( kdo by taky plánoval v 16ti s nedokončenou školou) ,byli jsme opatrní..pravda,antikoncepci nemám,ale na kondom jsme spoléhali ☹ teď mám 7 z 13ti příznaků těhotenství a mám strach. Jsem mladá a menstruaci mám často zpožděnou, podle toho se teď tedy řídit nemohu. Přítel není žádný frajírek, kterých je v dnešní době plno. Je to rozumný už téměř chlap, pracuje,bydlí sám,dokáže se postarat a jsem si jista tím, že když už budu těhu, že neodejde.. 🙂 už teď si začíná hledat lepší práci, i když není vůbec nic jisté..poradí mi někdo co mám dělat? za jak dlouho je spolehlivý těhotenský test? :(
A chráněni zákonem vám nic neříká? Proč myslíš že jsi těhotná? 🙂
A kdy jsi dostala svoji první?
Je totiž možné, že pokud jsi ji dostala třeba před rokem, že se ti pořád ustaluje a že ji máš nepravidelnou 🙂 a když už si myslíš že jsi tak ,,dospělá,, na to žít sexuálním životem tak jste měli s přítelem uvažovat i nad nějakou ochranou typu třeba kondom 🙂 ale nesoudím, je to tvoje věc 🙂 zajdi si do lékárny a kup si test a uvidíš 🙂
To ti věřím když ti je 12 🙂 musíš co nejdřív zajít na gynekologii, ale jen tě chci upozornit že ti je 12 tedy jsi mladší 15 let a doktor to bude muset oznámit rodičům..ale musíš tam zajít co nejdřív, nemusíš se ani objednávat 🙂 už jsi někdy vůbec byla na gynekologii?
@nikol2003 a s cim jako chces pomoci? ze tvyho pritele muzou zavrit pac jste oba nezletily... mame te litovat za to ze ve 12 si mas leda tak hrat s panenkama a ne si hrat na dospelou a sexovat s klukama kteri ocividne nevi na co prirozeni maji??? tvoji rodice to vi?? uz si byla u dr??
A byla jsi už někdy na gynekologii? A kdy přesně jsi měla poslední menstruaci, přesné datum?
Tak mi řekni kdy jsi měla poslední menstruaci 🙂 pokud možno přesné datum
22.3?? Tak jak můžeš vědět že jsi těhotná?
Poradím, ale před chvíli jsi psala že jsi měla menstruaci naposledy před měsícem a půl a teď už najednou 22. března? tak kdy teda?
Okamžitě se seber a jdi k doktorovi. Když jsi stará na sex, tak jsi stará také na to nést následky. A počítej s tím, že z toho budete mít opravdu velký problém. Jak vy dva tak vaši rodiče. Budou vás tahat po policii a soudech. To je dan za to, že nedokážeš poslouchat, že se to smí až od 15 . A pokud je toto nejapný žert tak je mi tě upřímně líto .