Čárky na testu nesílí, mám se bát?
Po dvou dnech carka na testu nezesilila, mam se bat? Vcera me cely den pichalo bodave v levem podbrisku a nepreslo to ani v klidu. Poradte.
@katka22688 2dny
@mizumys máš foto? Děláš ráno?
@katka22688 rano a foto mam ale jde to videt hodne spatne
@mizumys me testy veľmi slabo rástli 2dni po vynechani jsem měla stejneho ducha jak ty... Hcg roste co 2 dni... Ještě bych flintu do žita nehadzala... Já když jsem nebyla tehotná Tak clear blue mi nikdy neukázal 1-2...i když mi pevne testy ukázali krásneho ducha.... Já to vidím pozitívne, nestresuj se, zítra znovu udelej test a daj echo. Drž se
@katka22688 dekuji snad to bude dobre
@mizumys je to buď a nebo.. Drž se
@katka22688 diky
Na odpískání to určitě není, hlavně digi je citlivost 25 a ukázal, tak by to nemuselo byt špatný, běž za 2 týdnyy k dr, třeba už bude něco vidět na ulztrazvuku 🙂 Přeji mnoho štěstí
Já měla taky ještě pár dnů po vynechání MS slaboučkého ducha a pořád se mi zdála čárka stejná a za 10 dnů už byla dálnice. Chce to klid a hlavně netestovat pořád, nejdříve po 48 hodinách... 🙂 a uvidíš za pár dnů. Snad to dobře dopadne!
@terina_kopretina diky
@mizumys Jestli ta hezká čárka byla předevčírem a dneska ty testy co jsou skoro sněhobílé, pak to bude asi samovolný potrat 🙁
@klokanka31 je to blbe nafocene je to ten samy test predevcirem a dnes ale blbe svetlo zkusim nafotit znovu
Delala jsem si i krevni test a ultra casny od clear blue mam sem taky hodit foto
Dojdi si ob den na krev a mas jasno
Krev bude v pondeli, ale zkusila jsem dnes ovulacni test a vysel mi lip jak tehu test co se tyce carek
Ted jsem 13dpoa carka porad nesili, mel to nekdo stejne nebo podobne a dopadlo to dobre?
Dnes krvacim tak je to jasny a tt snehobili

@mizumys koľko dní ti mešká menzes?