Cca 7, 8 dpo. Nidační krvácení?

janina0303
12. led 2020

Zdravím, je mi 40. Mám 2 děti již 15 a 9.. Nyní jsem chtěla zkusit ještě mimi... 4 měsíce clostik.. Ale nic.. Vše jsem utla..nebrala zřetel.. Tento cyklus mi 6.1.dr řekla, že jsem po ovulaci..bylo pondělí.. Následný víkend. Nted v sobotu.. Slabé špinění.. A pak hnědé a mm kousky hnědá.. Při utřeni po curani.. Včera půl dne, dnes nepatrně ještě trošku.. Nepamatuji si dříve, že by nidacni krvácení bylo.. U mých tehu.. Teď mě zaskočilo..pac to nečekám.. Myslíte, že to je?

jjasmina
12. led 2020

může a nemusí bejt, nějak nevim smysl tohodle dotazu. A jestli jste už dvojnásobná máma, tak adsi víte, že odpoved vám dá až test..

janina0303
autor
12. led 2020

@jjasmina nikdy jsem nidacni neznala, proto to řeším.. Po 9 letech už fakt nevím.. Jen vím, že k ránu ucítila dloubnuti.. Někde v břiše nízko.. A toto bylo až kolem oběda to špinění... Maminka sice jsem, ale už jsem právě nedoufala po 9 měsících a teď tohle týden po ovu... Mám to mít až cca 19.1....

jjasmina
12. led 2020

@janina0303 17. 18. bych klidně zkusila test, ale to jestli jste těhu vám asi nikdo neřekne. Já to třeba neměla, měla jsem jen ružový flek na intimce , jednorazova akce ..

ja_osobne
12. led 2020

@janina0303 já zaznamenala nidacni "krvaceni" 6dpo. Jednou jsem úplně lehce zašpinila na toaletaku, hnedoruzova 🙂 a teď jsem 5+4. Tak držím palce!

gbp
12. led 2020

ja mela uplne nepatrnou krvavou nitku na kalhotkach a jen jednou. pamatuju si to, protoze jsem si ji prohlizela, jestli to neni z obleceni. a pak me parkrat pichalo hodne dole v podbrisku, vim ze sem se ptala manzela, jestli je tam dite, ze me tam picha 😁 ptala jsem se ze srandy, ale bylo tam ☺️ neda se delat nic jineho nez pockat. tu nitku jsem mela asi tyden po ovu, nidacni krvaceni by melo byt tak 7-12 den po ovu. od ovu k ms mivam 14 dni.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru