Celý den cítím cigaretový kouř - příznak těhotenství?
Ahoj,
v sobotu a dnes znovu mě trápí takový problém - celý den cítím jakoby cigaretový kouř. Jsem v nekuřáckém prostředí, jsem nekuřák, kolem mě nekuřáci, odnikud to táhnout nemůže. Hlavně nikdo jiný nic necítí. Ani v sobotu doma, ani dnes v práci. Napadlo mě to jako možný příznak těhotenství, neměl to třeba někdo? Bohužel jsem teda i googlila a když jsem se dogooglila i k možným nádorům, které způsobují čichové halucinace, tak jsem googlit radši přestala. To těhotenství bych uvítala víc 🙂 Jinak z toho už začínám být trochu nervní...
Možné by to bylo, já jsem v těhu cítila taky i to, co nikdo jiný, cigaretový kouř ale nikdy. 😉
ahoj, já mám na cigaretový kouř taky nos jak čuchací pes, když jsem byla chvilku těhu, hodně mi vadil, dokonce jsem málem poblila souseda 😀. Je silný kuřák, navíc zmoknul, navíc mají psa, takže... 🙂)
@nase_ema Ahojky,jak to dopadlo s tim tvym citenim cigaretového koure,mam stejne priznaky jako jsi mela ty.Bylo to u tebe nakonec těhotenství?Diky Žouzalka

ze mě si moje drahá polovička dělala celé těhotenství srandu, že by mě mohli z fleku vzít k policii....jako policejního psa 😉 fakt ze mě byl strašnej ohař, všechno mi smrdělo, všechno jsem cítila i v (normálním nosem) nezaznamenatelných koncentracích. takže proč by ne...si udělej test a budeš mít jasno, ne?