Červencové testování. Jak jste na tom vy?
Ahoj ženy, slečny 😊
Po raném potratu začínáme tento měsíc znovu...
V minulosti již byli i pozdější potraty ale i zdravé krásné děti 😊😊
Pojďte do toho se mnou, s Vámi se mi o všem píše lépe...
Sdílím jinak pouze s polovičkou, už jsme obezřetní 😊😊
Já jsem dnes 26 DC, první cyklus při Inofolic a Drmku.
Ovulaci jsem měla dříve.
A dnes ultra časný clearblue na mě v limitu svítil takto 😊😊😊
Jak jste na tom vy?? Někdo kdo taky tento měsíc napjatě čeká?? ❤️❤️❤️

@esmeralda11 no jasně 😊😊😊 to je krása
A kdy jdeš k lékaři?? 😊
@madaki31 no až v pondělí právě, dřívější termín mi nedali a to ani přes mojí anamnézu. A jdu tam vůbec poprvé, tak jsem zvědavá, ale v Praze si prostě člověk nemůže vybírat😕
Takže ti úplně závidim, že jdeš už zejtra😀
@esmeralda11 no, já se zase bojím aby alespoň něco viděl 😊😊😊
Měla jsem ovulaci na začátku cyklu víceméně, takže dle mých odhadů bych zítra mohla být tak 5+0
Objednala jsem si ještě jeden clearblue digitální, chci v pondělí zkusit, zda uvidím 3+
🤣🤣🤣
@madaki31 ha tak to jsme skoro stejně😀 ja jsem dneska 5+0 😀👍
@madaki31 ale tak ty dny/týdny se počítají od prvního dne poslední MS, tak to se dá spočítat přesně, kolik ted jsi😊 mně začla 17.6., takže teď jsem 5+0 🙂
@esmeralda11 ano, já měla 18.6. První den poslední menses
Ale dle lékaře jsem měla ovulaci 8-10 DC
Asi díky inofolicu nebo Drmku co já vím 😊
Každopádně těhotenství se bude počítat ppdle MS a uvidíme zda se to upraví dle UTZ 😊
@madaki31 moc držím pěsti na zítra! Tak to máme teda papírově úplně stejně😀 ale já měla ovu až 16.DC, takže moje fazolka je o něco mladší😊
Zítra dej určitě vědět🍀 věřím, že budem vše v pořádku😊
@esmeralda11 určitě dám 😊😊😊 taky se mi v pondělí ozvi 😊😊
Tak já bohužel nic :/ dostala jsem to. Tak to zkusíme další měsíc 🙂 Tak ať vám to holky vyjde!! 🙂)
@lalolita
@esmeralda11
Tak jdeme z gyndy, těhotenství pptvrzeno, hcg 676 ale na UTZ viděl jen mini tečku.
Za 3 týdny kontrola, odběry, UTZ a snad bude srdíčko 😊
Vypíše mi kartičku a objedná na screening
Tak snad ty 3 týdny utečou 😊😊😊
@madaki31 juchuuuuu😍 gratuluju! Tak snad z tecky bude brzo puntik a z nej pak krasna fazolka ♥️🍀
@esmeralda11 děkuji moc, ty se také ozvi 😊😊
@esmeralda11 No nám takhle vyšla dcerka :D hned napoprvé, tak jsme si říkali, co kdyby zase :D
@madaki31 Tak já dnes byla na kontrole, na UZ gestační váček, dobře založený. Víc zatím vidět nebylo. Další kontrolu mám za 3 týdny. Tak snad vše půjde dobře♥️
@esmeralda11 super 😊😊😊 já taktéž, jdu 13.8. 😊😊😊
@madaki31 Ahoj🙂 já dneska byla na odběrech, jsem 5+6 (41 dní od MS) a hCG je 7000, tak to by mělo být ok🙏 Co ty, nějaký nový zprávy?🙂
@esmeralda11 ahojky, tak to je super 😊😊😊 já nic nového krom přidávání občasných nevolností a prsou podobající se Dolly Buster 🤣🤣🤣
Pan doktor říkal že po 3 dětech už se děloha a vše vevnitř bude upravovat rychleji ať se neděsím 😊
Do 13.8. daleko, ale snad to uteče a uvidím fazolku na UTZ zase větší 😊
Ahoj. Zda mohu, tak se přidávám se svým testováním ☺️
V březnu jsem měla mimodelozni a byl mi odebrán vejcovod. Doma už mám skoro 5 leteho syna.
Už par dni mě bolí hlava a mám trosku obrácený žaludek, tak sem si včera (4dny do očekávané ms) udelala odpoledne test a docela silná čárka, tak snad to tentokrat bude v pořádku 🙏🏼

@bh8 taky bych řekla, že urcite ryska